Amsterdam Night Watch: Fourtress

Etkinlik Konser Parti Amsterdam Night Watch: Fourtress

Tarihler: 05 Mart 2009 Perşembe ~ 05 Mart 2009 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Ghetto

Ücret: Tam: 28,50 TL, Öğrenci: 23,50 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Ghetto Gişe

Adres: Kalyoncu Kulluk Caddesi, 10 Beyoğlu 34440 İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - www.ghettoist.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMar 5, 2009 ~ Mar 5, 2009
http://www.myspace.com/fourtressmusic
Hollanda Başkonsolosluğu’nun katkılarıyla hayata geçen Amsterdam Night Watch projesi, her ay Amsterdam’dan bir ekibi İstanbullu müzikseverlerle buluşturarak ve kültürler arası etkileşimin, müziğin evresel diliyle kurulmasına tanıklık etmeye devam ediyor. Mayıs ayına kadar sürecek proje kapsamında, Ocak’ta ‘New Cool Collective’, Şubat’ta ‘Bernie’s Lounge’ sahne aldılar.

Nisan’da ‘Amsterdam Klezmer Band’ ve Far East Revisited’ı konuk edecek projenin bu ayki konuğu ise Fourtress…
Fourtress serüveni; 3 Hollandalı ve 1 Türk kadın solistin ‘acapella vocal quartet’ olarak Amsterdam’da bir araya gelmesiyle başladı. İnsan sesinin tum olanaklarının kullanıldığı ve sınırlarının yeniden tanımlandığı Fourtress; soul’dan caz’a, dünya müziği’nden pop’a ve sevilen aşk şarkılarından yüksek tempolu şarkılara uzanan bir repertuarla dinleyicilerini adeta teslim alıyor. Fourtress; hayatlarının ana unsuru olan müziği, drama unsurları ile birleştirerek, özgün bir müziğe ve sahne şovuna imza atan deli dolu dört genç kadından oluşuyor. Grup GHETTO’da vereceği konserde, varolan şarkıları aranje ederek başlayacakğı müzikal yolculuğa, kendi besteleriyle devam edecek.


istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu