Anjelique`de SULTANA

Etkinlik Konser Parti Anjelique`de SULTANA

Tarihler: 03 Eylül 2009 Perşembe ~ 03 Eylül 2009 Perşembe - Saat: 24:00

Yer: Anjelique

Nereden Alınır: www.istanbuldoors.com

Adres: Muallim Naci Cd. Salhane Sk. No:5 Ortaköy/İstanbul Ortaköy İstanbul

Telefon: 0212 327 28 44 – 45

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEyl 3, 2009 ~ Eyl 3, 2009
Anjelıque’de Farklı Bir Performans

Yaz gecelerinin keyfini büyüleyici manzarası eşliğinde çıkardığımız Anjelique, müdavimlerini bugüne kadar birçok dünyaca ünlü DJ ile buluşturdu. Bu defa farklı bir performansa ev sahipliği yapacak Anjelique 03 Eylül’de Sultana’yı ağırlayacak…

ANJELIQUE’de 03 Eylül gecesi SULTANA performans sergileyecek.

Mayıs ayında başlayan Dj parti serisinin bu sefer konuğu hip-hop’un Türkiye’de önemli temsilcilerinden biri haline gelmiş, farklı müziği ve dansları ile dikkat çeken SULTANA.

03 Eylül Perşembe gecesi Anjelique’de saat 00.00 da başlayacak ve sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek performansa Boğaz manzarası eşlik edecek. SULTANA hem mixerin başına geçecek, hem de canlı vokal yapacak.

Timeout Miller Yeme İçme Ödüllerinde 2002 yılının “En İyi Gece Kulübü”, 2005 yılının “En İyi Barı” ve 2007 yılının “En İyi Yazlık Mekanı” seçilen Anjelique; büyüleyici atmosferi ile yaz günlerinin tadını Boğaz manzarası eşliğinde lezzetli yemekler, keyifli sohbet ve eğlenerek çıkarmak için ideal.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu