Ankararocks 1

Tarihler: 10 Aralık 2017 Pazar ~ 10 Aralık 2017 Pazar 10 Aralık 2017 20:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Dorock XL

Ücret: Ayakta - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, Kadıköy İstanbul

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAra 10, 2017 ~ Ara 10, 2017
Karakedi, The Madcap ve Büyük Birader'in sahne alacağı Ankararocks 1 konseri, Dorock XL sahnesinde sizlerle...

"Ankara rüzgarı sert esecek.

Ankara’nın, özellikle rock ve metal gruplar konusundaki bereketini bilmeyen yoktur. Ankara çıkışlı olup da İstanbul piyasasının nabzını tutan çok grup ve sanatçı vardır. Bu gelenek 10 Aralık 2017 Pazar akşamı Kadıköy’e sirayet edecek ve Dorock XL sahnesinde Ankara rüzgarı esecek.

Birbirlerinden farklı tarzlarıyla üç güzide Ankara grubu, Glam’dan Thrash’e, Hardrock’tan deneysele uzanan bir yelpazede bambaşka bir gece yaşatmak üzere İstanbul’da sahne almaya hazırlanıyor. “Ankararocks 1 ismiyle düzenlenecek konserler, bir festivalin ayak sesleri olarak da ilerisi için sinyallerini veriyor.

Geçtiğimiz aylarda ilk albümlerini yayınlayan, konserlerinde bestelerinin yanı sıra 80’lerin Glam Metal, Melodik Hard Rock tarzlarından örnekler sunan başarılı grup THE Madcap gerek solo çalışmalarıyla gerekse dahil olduğu gruplardaki performanslarıyla ülkenin tartışmasız en yetkin hatun vokallerinden Asena Özçetin’in de yeraldığı ve her hafta sahne aldığı Ankara’da takipçilerine heavy metal ziyafeti veren Karakedi,geçen sene ilk albümü ''Yol'u çıkaran Ankara'nın medarı iftarı Büyük Birader blues rock müzikten funk rock'a ve country'e uzanan farklı tarzıyla Dorock XL sahnesinde sürpriz coverlar ve doğaçlamalara hazır olun.

Zaman içerisinde diğer Ankaralı grupların da bu projeye dahil olabileceğinin sinyalini verip tüm rockseverleri 10 Aralık Pazar akşamı Dorock XL’e bekliyoruz."

- 18 yaş sınırı vardır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu