Argeniz Brtio - Live & Cess

Etkinlik Konser Parti Argeniz Brtio - Live & Cess

Tarihler: 07 Mart 2009 Cumartesi ~ 07 Mart 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 YTL - Öğrenci 15 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo Gişe

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMar 7, 2009 ~ Mar 7, 2009
7 Mart 2009, Cumartesi
“Cess brings his case and his friends”
ARGENIS BRITO - live
CESS

Porfesyonel bir müzisyen, yetenekli bir vokal, tutkulu bir prodüktör ve akıllı bir yaratıcı. Bahsettiğimiz kişi bir Cadenza Recordings ismi. Cess’in plak çantasını ve arkadaşlarını yanına alarak Indigo da gerçekleştirdiği serinin 7 Mart’taki konuğu, Şili asıllı olan bir prodüktör olan, müzik severlerin yakından tanıdığı Senor Coconut grubunun vokalisti olarak bilinen müzisyen Argenis Brito!

Yetenekli Argenis; müzik kariyerine piyano ile başlamış bir isim. Ama sonradan ne olduysa bir pop ikonuna dönüşmüş de bir sanatçı aynı zamanda. Şu anda bile oldukça fazla ilgi gören ve 80’lerin başında Latin Amerika ve Amerika da oldukça ünlü olan bir boy band’ın poster çocuğu ve vokali olan Argenis, bir noktadan sonra “pop” kariyerine nokta koyma cesaretini göstermiş bir müzisyen.

Argenis Brito belki de akıllarda en çok “Senior Coconut” projesi ile kaldı. Artık birer klasik halini almış rock ve pop parçalarının Latin coverlarından oluşan albümü ile Senior Coconut bir anda “hit” oldu. Argenis Brito ise eskinden kalan alışkanlıklarını bırakmadı ve bu ünlü grubun vokali oldu. Senior Coconut dünyayı turlarken, Argenis bir kez daha rock stardı.

Brooklyn, Karakas, Berlin gibi yaşadığı şehirlerin çeşitliliği göz önüne alınırsa; müzikal olarak ne kadar farklı noktalarda gezindiği ve janrlar arasındaki sınırları kolaylıkla ortadan kaldırabildiği hemen farkedilir. Argenis Brito’ya göre müzik komplikedir. Tekno pop olamaz ama içinde pop barındırabilir, bu da bu müziği ve janr’ı geliştirmeye başlamanın en iyi yoludur.

Kanıtlanmış geniş müzikal becerileri, günümüzün “hip” plak şirketlerinden Cadenza Records ile olan ilişkisi ve tedüze giden müziğe karşı olan tutumu ile Argenis Brito 7 Mart gecesi Indigo’ya dünya elektronik müziği tattırmak için geliyor. Serinin ve gecenin ev sahibi Cess ise, dans müzik tutkunlarının artık alıştığı dinamik ve renkli DJ setlerinden biriyle Indigo severlere uzun bir gece vaadediyor.
Kapı açılış: 23.00

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu