Aşk Mektupları

Etkinlik Tiyatro Aşk Mektupları

Tarihler: 22 Haziran 2011 Çarşamba ~ 22 Haziran 2011 Çarşamba 22 Haziran Çarşamba Saat: 21:15 - Saat: 21:15

Yer: Enka Açıkhava Tiyatrosu

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 ve Enka Açıkhava Tiyatrosu gişe

Adres: Enka Sadi Gülçelik Spor Tesisleri İstinye İstanbul İstinye İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaz 22, 2011 ~ Haz 22, 2011

Enka Kültür Sanat 23. Yıl Yaz Etkinlikleri

“Her şeyden çok sana yazmaya bayılıyorum. Sana yazdığım zaman kendimi gerçek bir aşık gibi hissediyorum. Sana elceğizimle, kendi kalemimle ve tüm yazarlık hünerimle yazdığım bu mektup sadece ve sadece `benden` geliyor sana. Böylece kendimi sana sunuyorum...

Beni yırtıp atabilirsin, saklayabilirsin, veya bugün, yarın, yahut ölene kadar istediğin kadar durup durup okuyabilirsin.”

Ünlü Amerikan yazarı A.R. Gurney`nin `Aşk Mektupları` adlı oyunu, her şeyi kitabına göre yapan uslu çocuk Andy ve asi sanatçı ruhlu Melissa`nın birbirlerine çocukluklarından başlayarak yaşamları boyunca yazdıkları mektuplarla anlatılan sıradışı bir aşk hikayesi.

1989`dan beri dünyanın ve Türkiye`nin pek çok yerinde ünlü oyuncuların sahnelediği `Aşk Mektupları``nı bu kez aşkları sahnede ve yaşamda otuz üç yıldır devam eden Müşfik Kenter ve Kadriye Kenter oynuyor.

Yazan: A.R. Gurney
Çeviren: Armağan Ersin
Yöneten: Müşfik Kenter
Oynayanlar: Müşfik Kenter & Kadriye Kenter

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu