Aşure Özsüt´te Yenir

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Aşure Özsüt´te Yenir

Özsüt’ün aşuresi, aşurelik buğday, kuru kayısı, kuru üzüm, kuru incir, portakal şekeri, nohut, kuru fasulye ve pirinç unu kullanılarak çok özel bir tarifle hazırlanıyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAralık 13, 2010

13.12.2010

Aşureyi kim sevmez ki? Özsüt ustalığıyla hazırlanan aşure, lezzet ve sağlık fışkırıyor. Titizlikle seçilmiş kaliteli malzemeler, özel bir tarifle bir araya getiriliyor. Aşure ayında geleneksel lezzetimizi bir kez de Özsüt yorumuyla denemek istiyorsanız Özsüt şubelerine davetlisiniz.

Bu ay aşure severlerin en sevdiği ay! Aşure günü hicri takvime göre muharrem ayının onunda kutlanıyor. Bu da 2010 yılında 16 Aralık Perşembe gününe denk geliyor. Ancak bu eşsiz lezzeti tek güne sıkıştırmak hem aşureye hem de kendimize haksızlık olurdu diye düşündüğümüzden olsa gerek bütün muharrem ayı aşure ayı olarak kutluyoruz.

Özsüt’ün Aşuresi Bir Başka Oluyor!
İyi aşure hazırlamanın sırrı doğru malzemeleri doğru miktarda kullanmaktan geçiyor. Özsüt’ün aşuresi, aşurelik buğday, kuru kayısı, kuru üzüm, kuru incir, portakal şekeri, nohut, kuru fasulye ve pirinç unu kullanılarak çok özel bir tarifle hazırlanıyor.

Üst süslemesi için en kalitelisinden ceviz, kayısı, nar, susam ve tarçın kullanılıyor. Özsüt aşuresinde kullandığı kaliteli malzemeleri titizlikle seçiyor.
Fiyatı:4.50 TL

İstanbul Özsüt Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu