Audioban Meets Partapart Label Nights

Etkinlik Konser Parti Audioban Meets Partapart Label Nights

Tarihler: 11 Aralık 2018 Salı ~ 11 Aralık 2018 Salı

Yer: [mecra]

Adres: Caferağa Mahallesi, 5, Dumlupınar Sk., 34710 Kadıköy/İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: (0216) 349 04 80

Web: https://www.instagram.com/mecrada/?hl=tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAra 11, 2018 ~ Ara 11, 2018

İstanbul merkezli bağımsız plak şirketi Partapart, 2012’den bu yana pek çok üretime ev sahipliği yapmanın yanı sıra, altı yıldır kesintisiz düzenlediği bağımsız festival IndieCity ile şehrin elektronik müzik sahnesini hareketlendiriyor. Partapart çatısı altındaki isimlerin art arda çalacağı Audioban meets Partapart | Label Nights gecesi, yeni seslere kanallar açarken her zaman kendi belirlediği rotayı takip eden Partapart’ın azmi ve ısrarı için bir kutlama.

Partapart Likes: Partapart ailesinin sevdiği müziklerin derlemesi olan, “Partapart Likes” bu sefer Astrofella'dan da tanıdığımız Erdinç Kaya'nın seçkileriyle bizlerle olacak.

NEKTAR:: İstanbul'un önemli müzik oluşumlarından Analog Kültür ekibinin bir parçası olan Hasan Erginöz aka Nektar, gündüzleri plaklar ile başlayan macerasına geceleri stüdyoda synthesizerlar, ritim makinaları ve efekt cihazlarını keşfedip kaydederek devam ediyor. Nektar ambient, techno ve elektro tınıların hakim olduğu dünya yeraltı piyasasından özenli seçkileriyle dinleyicinin karşısına çıkıyor.

Z · AXIS [Live]: Etkileyici canlı performanslarıyla bilinen Z · AXIS 'in ilk albümü "POSH" 21 Eylül'de Partapart etiketiyle çıktı. Daha önceki single'ları ve remix'leriyle future garage ve ambient temellerini dinleyiciye sunan Z · AXIS, POSH ile bu temelleri hipnotik ritimlerle harmanlayarak ortaya oldukça cesur bir sound koyuyor. Elektronik müzikteki olgunluğun az hissedildiği günümüz sahnesinde hem melodik hikayeleri hem de kararlı ritimleri düşük bpm ile farklı bir deneyime dönüştüren müzisyen, sound'unu Dark Dance Floor olarak tanımlıyor.

Forlorn Hope: "Ait olandan çok deneyimlenen bir şey." Men With A Plan'den de tanıdığımız Can Çakmakçı'nın solo projesi Forlorn Hope, plak seçkisiyle bizimle olacak.

ORDA [Live]: 2006 yılında Can Çakmakçı ile beraber kurduğu Men With A Plan grubuyla müzik kariyerine başlayan İlker Çiftçi, başarılı albüm ve remix çalışmalarıyla adını yerli ve yabancı dans müziği sahnesine duyurdu. “ORDA” isimli solo projesiyle 2018'de Moodmusic Records’dan Desiderium EP’sini yayımlayan Çiftçi, Nick Warren, Sasha, Sasse, John Digweed gibi isimlerin de desteğini aldı.

FFRW (fast forward rewind): Partapart'ın kurucularından Gönenç Giray, FFRW projesinde yeni nesil techno artist ve label'larına yer veren karanlık, melodik, enerjik ve deneysel setler ile karşımıza çıkıyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu