Avantgarde Hotel Istanbul

Otel Rehberi 5 Yıldızlı Oteller Avantgarde Hotel Istanbul

Adres: Büyükdere Cad. 161, Zincirlikuyu Levent İstanbul Türkiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 337 0 444

Faks: 0212 347 3 325

Web: http://www.avantgardehotel.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 1, 2012

Otel Özellikleri:

Levent metro istasyonuna 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde bulunan bu otel, düz ekran TV ve ücretsiz Wi-Fi`ye sahip şık oda ve süitler sunmaktadır. Otelde spa, kapalı yüzme havuzu ve fitness merkezi mevcuttur.

Hotel İstanbul`da her sabah büfe kahvaltı servis edilmektedir. Otelde ayrıca teras salonu mevcuttur. Otel bünyesindeki 2 restoranda, taze malzemelerle hazırlanan dünya ve Akdeniz yemekleri sunulmaktadır.

Spa tesisleri arasında fitness merkezi, 2 sauna ve 2 Türk hamamı bulunmaktadır. Konuklar, rahatlatıcı bir masajın keyfini çıkarabilir veya Avantgarde Hotel`in pilates stüdyosunu ve 5 farklı bakım odasını ziyaret edebilir.

Avantgarde Hotel İstanbul, İstanbul`un iş bölgesi olan Zincirlikuyu-Levent merkezinde yer almaktadır. Metrocity Alışveriş Merkezi`ne yürüyerek 5 dakika uzaklıktaki otel, Atatürk Uluslararası Havalimanı`na 20 km mesafede bulunmaktadır.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu