"Farklı malzemeler ve heyecan verici lezzetlerle, 3 hafta sonu boyunca Avrupa’nın farklı ülke mutfaklarını öğrenmeye davetlisiniz.
Avrupa mutfağının yerel lezzetlerini öğrenmek isteyen ve yemek pişirmeyi seven herkes için hazırlanmış kursumuzda, ödüllü Master Şeflerimiz tarafından lezzet dengesi oluşturma, temel Avrupa mutfakları pişirme teknikleri ve sunum çeşitleri gösterilecek ve öğretilecek."
3 hafta sonu boyunca devam edecek kursumuzda aşağıdaki mutfaklar gösterilecektir:
1.
Gün – Fransız Bistro Mutfağı
-
Soğan Çorbası
-
Kuzu Güveç
-
Tart Tatin (Elmalı Tart)
2.
Gün – İtalyan Tratoria
-
Kremalı Gorgonzola Soslu Taglietelle
-
Tavuklu Risotto
3.
Gün - İspanyol Mutfağı
-
Gazpacho
-
Spanish Tortilla
-
Paella Valencia
Ücrete dahil hizmetler: "Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında ( 30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, önlük ve Le Cordon Bleu logolu şef şapkası tarafımızdan sağlanacaktır..
Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.
Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir.
Kurs sonunda katılımcılarımıza verilecek Le Cordon Bleu Workshop sertifikası adresine gönderilecektir.
Kurslarımız maksimum 16 kişiliktir."
12, 19, 26 Mart Cumartesi
10:30 – 17:00
Süre: 3 gün
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.