Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars

Etkinlik Konser Parti Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars

Tarihler: 18 Nisan 2009 Cumartesi ~ 18 Nisan 2009 Cumartesi - Saat: 22:30

Yer: Otto Santral

Ücret: 30 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Otto Santral Gişe

Adres: Santral İstanbul, Eski Silahtarağa Elektrik Santrali, Kazım Karabekir Cad. No: 1 Silahtar Mahallesi, Eyüp 34060 İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 18, 2009 ~ Nis 18, 2009
Ayhan Sicimoğlu&Latin All Stars @ Otto Santral
Afrikalı günümüzde hâlâ, hastalıkların çoğunu müzik ve dans ile tedavi ediyor!

Vücutta iletim sistemi elektrik akımlarından oluşuyor ve bu akımlardaki ritim bozukluğu insanın bağışıklık sistemini güçsüz kılıyor ve bu dirençsiz vücut tüm hastalıklara kapı açıyor. Katıldığımız ritimler, bu bozuk elektrik akımlarını düzene sokarak bağışıklık sistemimizi kuvvetlendiriyor ve danslarımız ise bize sağlam bir bünye kazandırıyor. Elektrik akımlarımızı ritim ile düzeltmek için eski bir elektrik santralından daha heyecanlı ve uygun neresi olabilir?

Ritim ve dans ile vücut elektriği tedavisi için, “Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars”, 18 Nisan Cumartesi gecesi eski İstanbul’un elektrik santralı, yeni İstanbul’un ise keyif santralı Otto Santral’da. Türkiye’nin en renkli müzisyenlerinden biri, ritim profesörü, vurmalı çalgılar ustası Ayhan Sicimoğlu ve topluluğu Latin All Stars, dünya ritimlerini enerjik teknikleriyle harmanladıkları etkileyici bir performansa hazırlanıyor. Kapıların 22.30’da açıldığı gecenin biletleri Biletix’ten temin edilebilir.

Ayhan Sicimoğlu hakkında; www.myspace.com/ayhansicimoglu
Kolej yıllarından Tarsus Amerikan’ın sıkı davulcusu. Ritim, onu üniversite yıllarında İngiltere`de Miguel Serigides`e ve sonraları Londra`nın meşhur White Funk grubu Kokomo ile beraber çalmaya kadar götürdü. White Funk tecrübesi sonrası Türkiye’de şimdiki Mazhar Fuat Özkan ile beraber kurduğu “İpucu” grubunda Heyecanlı adlı parçasını yaptı.

Daha sonra, İtalya`da tanınmış davulcu Toni Esposito`dan aldığı bir teklif kendisini Roma`ya sürükledi ve iki sene La Banda del Sole, Bennato ve Pino Daniele ile beraber çalıştı. Müzik, yakasını 7 sene New York`ta da bırakmadı ve latin klüplerin, radyoların müdavimi oldu. Hatta downtown`da tanınmış hoca Johny Rodriguez Senior Workshop’ına katıldı ve bu sayede latin çevrelerde bir hayli dolaştı. Boston`da Berklee School of Music World Percussion ve Kuzey California Humboldt State Üniversitesi`nde `Explorations in Afro-Cuban Dance and Percussion`a katıldı. İstanbul`da ise `Afro-Cuban Percussion Workshop ile eğitmenlik yapmaktadır. Profesyonel grubu Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars ile performanslara devam ediyor. Türkiye’ye dönüşüyle Açık Radyo`nun matrak programı Satmayan Plaklar programına misafir olarak katılması kendisine radyoculuk kapılarını açtı. Ardından aynı radyoda Latin Lover ve Radyo Oxi-gen’de Latino Time programlarını yapmaya başladı.

Eylül 2006`da Doublemoon`dan çıkardığı ve `Koleksiyoncu Albümü` olarak nitelendirdiği Friends&Family albümünde Kolombiyalı Rodrigo Rodriguez, Kübalı trompetçi Amik Abdel Guerra Ling Long; Perulu Cesar Correa, Fahir Atakoğlu, Aydın Esen, Özkan Uğur, Uğur Yücel, Mirkelam ve kızı soprano Ayşe Sicimoğlu ile çalıştı. Ünlü DJ Claude Challe albümü `muhteşem bir latin füzyon olarak nitelendirdi.

Geçtiğimiz farklı kıtalarda yapmış olduğu konserlerden toplamış olduğu çeşit çeşit tatları da ekleyerek gün geçtikçe zenginleştirdiği müziği ve genişleyen repertuarı ile Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars Avrupa`nın önde gelen latin grupları arasında yer alıyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu