Bağdat Caddesi’nin Yeni Mekanı Trombon Bar Açıldı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bağdat Caddesi’nin Yeni Mekanı Trombon Bar Açıldı!

Trombon; hafta içi, pazartesi günleri hariç, 11:00 – 24:00 ve hafta sonları 11:00- 02:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞubat 22, 2016

İstanbul’da yaşayan ve gün boyu şehrin koşuşturmalı hayatından bunalıp akşamüstü arkadaşlarıyla ev ortamında bir araya gelmek isteyenlerin artık Kadıköy'de yeni bir mekanı var; Trombon…

Kadıköy’ün en gözde lokasyonu Bağdat Caddesi’nde şatafatlı ikramlardan ziyade, öz ama lezzetli bir menü, geniş bira ve şarap seçeneklerinin yanı sıra özenle hazırlanan kokteylleriyle Trombon, Anadolu Yakası’nda oturanlara keyifli zaman geçirmeyi vadediyor.

Günümüzün rağbet gören yeni, sade ve samimi düzenine başarıyla ayak uyduran mekan, dekorasyonundan menüsüne kadar gelen misafirlerin kendini rahat ve iyi hissetme esasını misyon ediniyor.

Trombon Bar, sadece akşam saatlerinde değil, gün içinde rahat bir ortamda vakit geçirmek isteyenlerin yanı sıra incelikle düşünülmüş detaylarıyla ofis dışında çalışma ortamı arayanlar için de bir alternatif oluyor. Konforlu ortamıyla dikkat çeken Trombon, ayın belli günlerinde düzenleyeceği temalı etkinliklerle de 70, 80 ve 90’ların en unutulmaz müziklerini müdavimleriyle buluşturuyor.

Trombon’un menüsünde; özel şaraplar, ithal biralar, alkollü kahveler ve soft drinklerin yanı sıra salata, sıcak ve soğuk sandviç ve lezzetli atıştırmaklara kadar uzanan kendine has yiyecekler yer alıyor.

Trombon; hafta içi, pazartesi günleri hariç, 11:00 – 24:00 ve hafta sonları 11:00- 02:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

www.trombonistanbul.com
facebook/trombonistanbul
instagram/trombonistanbul
twitter/trombonistanbul

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu