Bahçeler Tchibo ile Tazeleniyor

Alışveriş Alışveriş Bahçeler Tchibo ile Tazeleniyor

Tarihler: 09 Nisan 2010 Cuma ~ 09 Mayıs 2010 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 9, 2010 ~ May 9, 2010
Tchibo, “Bahçelerde Bahar” temasında sunduğu, hem bahçe hayatını kolaylaştıran hem de dekoratif ürünlerle bahçelerde bahar havası estiriyor.

Bahar ile birlikte bahçeler şenleniyor. Yeni temasını bahçelerin yenilenmesine ayıran Tchibo, eşsiz bir bahçe keyfi vaad ediyor. Tchibo’nun bahçe keyfi için gerekli tüm ürünleri bir arada sunduğu yeni teması “Bahçelerde Bahar”, 12 Nisan’da tchibo.com.tr internet mağazasında, 14 Nisan’da ise tüm Tchibo satış noktalarında başlıyor.

Tchibo’nun bahçelere tazelik getirdiği yeni temasında; güneş banyosuna imkan veren rahat şezlonglar, kısa şekerlemeler için sağlam hamaklar, işlevsel düzenleyiciler, bahçelerde fark yaratan aydınlatma çözümleri, sağlam ve kullanışlı bahçe aletleri, çiçeklere hayat veren saksılar ve pratik sulama gereçleri dikkat çekiyor. Güneş Enerjili LED spot, Güneş Enerjili Kelebek, Güneş Enerjili Masa Lambası ve Işıklı Çakıl Taşları, enerji tasarrufu sağlayan özellikleri ve şık çizgileri ile ön plana çıkıyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu