Bakımlı Babalar İçin Organıx Mocha Espresso

Alışveriş Alışveriş Bakımlı Babalar İçin Organıx Mocha Espresso

Tarihler: 04 Haziran 2009 Perşembe ~ 21 Haziran 2009 Pazar

Firma: Organix

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaz 4, 2009 ~ Haz 21, 2009
Bakımlı Babalar İçin Organıx Mocha Espresso
Günümüzde artık erkekler de en az kadınlar kadar dış görünüşlerine özen gösteriyor. Bakımlı ve sağlıklı görünen saçlar, erkekler için çoğu zaman cilt bakımından da önce geliyor. Saç dökülmesi ve kellik erkeklerin adeta korkulu rüyası…

Gelin bu Babalar Günü’nde babanızın tüm bu endişelerine son verecek Organix Mocha Espresso şampuan hediye edin.

Mocha Espresso şampuan, içeriğindeki espresso yağı ve kakao yağı ile erkeklerde sık oluşan saç keselerini hasardan koruyarak, saçlardaki en önemli problem olan dökülmeyi ortadan kaldırmaya ve yavaş uzamayı engellemeye yardımcı olur.
Saf ipek proteinleri içeren formülü sayesinde solgunlaşmış, matlaşmış saçlara maksimum ışıltı ve parlaklık sağlayan Organix Mocha Espresso şampuan, saçların sağlıklı ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.
Tüm saç tipleri için uygun olan Organix MOCHA ESPRESSO, göz yakmayan sülfatsız formülü ile tüm aile bireylerinin güvenle kullanacağı şampuandır.
Yetkili eczanelerden temin edebileceğiniz tüm Organix ürünlerinde olduğu gibi Organix Mocha Espresso’nun içeriğinde de organik aktif bileşenler yer alıyor.

Babalar Günü’nde babanıza ne hediye alacağınızı düşünmeyin, ona Organix ocha Espresso hediye edin...
Her daim genç ve yakışıklı babalar için Organix ocha Espresso…

Satış Fiyatı: 26.00 TL

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu