Banyo Kültüründe Çığır Açan Hamam Şimdi Paris`te

Alışveriş Alışveriş Banyo Kültüründe Çığır Açan Hamam Şimdi Paris`te

Tarihler: 27 Haziran 2006 Salı ~ 30 Haziran 2006 Cuma

Firma: Hamam

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaz 27, 2006 ~ Haz 30, 2006
BANYO KÜLTÜRÜNDE ÇIĞIR AÇAN HAMAM ŞİMDİ PARİS’TE
Geleneksel çizgilerin günümüz modernizmi ile harmanlanarak hayat bulduğu, vücuda olduğu kadar ruha da hitap eden havlu, bornoz ve banyo aksesuarları ile tüm dünyada adını duyuran Hamam yenilikçi ve öncü marka anlayışı ile ilklere imza atmaya devam ediyor.
HAMAM’DAN BİR İLK DAHA!!
Kurulanma sırasında cilt bakımı yapan Skincare havlu
Dünyada bir ilke daha imza atan Hamam, mikro-kapsül teknolojisini ilk kez havlularına uyguladı. Cilt bakımı yapma özelliğine sahip olan Skincare havlular içlerinde barındırdıkları mikro-kapsüller sayesinde genç ve zinde görünmenizi sağlıyor. Cilt bakımının temel öğelerini oluşturan bakım ürünleri ile dolu olan mikro-kapsüller cildinizin ihtiyacı olan gençliği ve tazeliği anında hissetmenizi sağlıyor.
Mikro-kapsüllerin içeriğinde bulunan Tahiti Tiare çiçeğinden elde edilen Monoi de Tahiti, nemlendirici özelliği yanı sıra ciltte hücre yenilenmesini destekliyor. İçeriğinde bulunan E vitamini cildinizi serbest radikallere ve erken yaşlanmaya karşı korurken, Squalane cildinizdeki yağ ve nem oranını dengeliyor, Passiflora ise cildi rahatlatıp ve esnekleştiriyor.

Hamam Skincare havlular, kurulanma esnasındaki sürtünme ile patlayarak cilde nem , bakım, parlaklık ve sağlıklı bir görünüm veriyor. Skincare havluların en önemli özelliği imikro-kapsüllerin etkileri geçtikten sonra tekrar yüklenerek ilk günkü gibi kullanılabiliyor olmaları. Bu yaz Hamam Skincare havlular ile cilt güzelliğinize sadece yüzünüzü kurulayarak sahip olacaksınız.

Hamam’ dan vücudunuzu kucaklayan dev havlular
Özellikle Amerika başta olmak üzere tüm dünyada yayılan battal boyutlardaki özel havluları, artık Hamam Koleksiyonu’nu oluşturan Ocean, Pacific, Marine ve Mediterranean serilerinin her renginde de bulabileceksiniz. 100x150 cm ebatlarında özel olarak tasarlanan Hamam vücut havluları geniş renk yelpazesi üstün emme gücü ve yumuşacık dokunuşlarıyla vücudunuza suyun keyfini yaşatacak.

Paris’te bir Türk markası :HAMAM Yıkanma, arınma ve banyo kültürünün dünyadaki yeni ismi Hamam, ilk yurtdışı ofisini modanın merkezi Paris’te açtı. Hamam’ın Avrupa’da faaliyet gösterecek şık ve özel showroom’u Paris’in en prestijli bölgelerinden biri olan Rue De Charlot’da tarihi bir oyuncak binasında yer alıyor. HAMAM Banyo Kültürü havlu ve aksesuarlarını İstanbul Pabetland, Evport, Rooms, Polat Towerside ve Teşvikiye L’A, Gazzaz ve Arta Design; Bursa Deco Center; Kuşadası Scala Nouva ve İzmir Mavi Klinik’te bulabilirsiniz. www.hamam.com.tr








istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu