BBQ Etler ve Pişirme Teknikleri

Etkinlik Atölye Kurs BBQ Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 13 Ocak 2017 Cuma ~ 13 Ocak 2017 Cuma 13 Ocak 2017 19:00

Biletix: Bilet Al

Yer: EKS Mutfak Akademisi

Ücret: 1. Kategori - 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trOca 13, 2017 ~ Oca 13, 2017
Et pişirmede uzmanlaşmak isteyenleri EKS Mutfak Akademi'sine bekliyoruz.

Hangi et hangi yemekte kullanılır, etin hangi kıvamda piştiğini nasıl anlarız, hangi et marine edilmelidir ve merak ettiğiniz birçok soru EKS Mutfak Akademi’sinde cevap buluyor. Bilgi ve uygulamalarla et severleri sevindirecek workshop 13 Ocak Cuma 19:00-22:00 saatleri arasında yapılacak!

Roast beef (Chef demo)
Taze baharatlı ızgara antrikot
Dana lokum
Fesleğenli ızgara sebze
Salad bistecca
Orman meyveli panna cotta (İkram)

Etkinlik 3 saat sürmektedir.
Çalışma düzeni: 8 istasyon var ve istasyonlarda 2’şerli setaplar halinde çalışılmaktadır.

Program 13 Ocak 2016 tarihinde 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu