BBQ Etler ve Pişirme Teknikleri

Etkinlik Atölye Kurs BBQ Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 24 Mart 2017 Cuma ~ 24 Mart 2017 Cuma 24 Mart 2017 19:00

Biletix: Bilet Al

Yer: EKS Mutfak Akademisi

Ücret: 1. Kategori - 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMar 24, 2017 ~ Mar 24, 2017
Et pişirmede uzmanlaşmak isteyenler EKS Mutfak Akademisi'nde buluşuyor.

Hangi et hangi yemekte kullanılır, etin hangi kıvamda piştiğini nasıl anlarız, hangi et marine edilmelidir ve merak ettiğiniz birçok soru EKS Mutfak Akademi’sinde cevap buluyor.

Bilgi ve uygulamalarla et severleri sevindirecek workshop 24 Mart Cuma 19:00-22:00 saatleri arasında yapılacak!

Menu
Roast beef (chef demo)
Taze baharatlı ızgara antrikot
Fesleğenli ızgara sebze
Salad bıstecca
Orman meyveli panna cotta (ikram)

Etkinlik 3 saat sürmektedir.
Çalışma düzeni: 10 istasyon var ve istasyonlarda 2’şerli setaplar halinde çalışılmaktadır.
Atölyemiz min.10 kişi ,max. 20 kişiliktir. 

Program 24 Mart 2017 tarihinde 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu