Et pişirmede uzmanlaşmak isteyenler EKS Mutfak Akademisi'nde buluşuyor.Hangi et hangi yemekte kullanılır, etin hangi kıvamda piştiğini nasıl anlarız, hangi et marine edilmelidir ve merak ettiğiniz birçok soru EKS Mutfak Akademi’sinde cevap buluyor.
Bilgi ve uygulamalarla et severleri sevindirecek workshop 24 Mart Cuma 19:00-22:00 saatleri arasında yapılacak!
MenuRoast beef (chef demo)Taze baharatlı ızgara antrikotFesleğenli ızgara sebzeSalad bısteccaOrman meyveli panna cotta (ikram)Etkinlik 3 saat sürmektedir.
Çalışma düzeni: 10 istasyon var ve istasyonlarda 2’şerli setaplar halinde çalışılmaktadır.
Atölyemiz min.10 kişi ,max. 20 kişiliktir.
Program 24 Mart 2017 tarihinde 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir. - Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.