BBQ ile Etler ve Pişirme Teknikleri

Etkinlik Atölye Kurs BBQ ile Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 26 Ocak 2018 Cuma ~ 26 Ocak 2018 Cuma 26 Ocak 2018 19:00

Biletix: Bilet Al

Yer: EKS Mutfak Akademisi

Ücret: 1. Kategori - 220.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trOca 26, 2018 ~ Oca 26, 2018
BBQ ile Etler ve Pişirme Teknikleri workshop etkinliği, EKS Mutfak Akademisi'nde gerçekleşecek.

Hangi et hangi yemekte kullanılır, etin hangi kıvamda piştiğini nasıl anlarız, hangi et marine edilmelidir ve merak ettiğiniz birçok soru EKS Mutfak Akademi’sinde cevap buluyor. Bilgi ve uygulamalarla etseverleri sevindirecek workshop 26 Ocak Cuma 19:00-22:00 saatleri arasında yapılacak.

Roast Beef (Chef Demo)
Taze Baharatlı Izgara Antrikot
Fırında Kuzu Kol
Fesleğenli Izgara Sebze
Salad Bistecca
Firik pilavı

Orman Meyveli Panna Cotta (İkram)

*Program 3 saat sürmektedir.
*Çalışma düzeni: 10 istasyon var ve istasyonlarda 2’şerli setaplar halinde çalışılmaktadır.
*Atölye min.10 kişi, max. 20 kişiliktir.

*Program 26 Ocak 2018 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

-  Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade ve değişikliği yapılmamaktadır.- Zorunlu nedenlerle biletini farklı bir eğitim / seansla değiştimek isteyen müşterilerimizin, etkinlikten 1 gün önce talebini iletmesi ve değişiklik talebinin organizasyon firması tarafından kabul edilmesi halinde, biletini almış olduğu etkinliğin bir sonraki seansıyla değiştirmesi gerekmektedir.- Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu