BBQ ile Etler ve Pişirme Teknikleri workshop etkinliği, EKS Mutfak Akademisi'nde gerçekleşecek.
Et Pişirmede Uzmanlaşmak İsteyenlere!
Hangi et hangi yemekte kullanılır, etin hangi kıvamda piştiğini nasıl anlarız, hangi et marine edilmelidir ve merak ettiğiniz birçok soru EKS Mutfak Akademi’sinde cevap buluyor. Bilgi ve uygulamalarla et severleri sevindirecek workshop 23 Kasım Cuma 19:00-22:00 saatleri arasında yapılacak!
Roast Beef (Chef Demo)Taze Baharatli Izgara Kuzu PirzolaFesleğenli Izgara SebzeFirinda Kuzu KolSalad BisteccaFirik PilavıOrman Meyveli Panna Cotta (İkram) - Etkinlik 3 saat sürmektedir.
- Çalışma düzeni: 10 istasyon var ve istasyonlarda 2’şerli setaplar halinde çalışılmaktadır.
- Atölyemiz min.10 kişi ,max. 20 kişiliktir.
Program 23 Kasım 2018 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir. - Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade ve değişikliği yapılmamaktadır.- Zorunlu nedenlerle biletini farklı bir eğitim / seansla değiştimek isteyen müşterilerimizin, etkinlikten 1 gün önce talebini iletmesi ve değişiklik talebinin organizasyon firması tarafından kabul edilmesi halinde, biletini almış olduğu etkinliğin bir sonraki seansıyla değiştirmesi gerekmektedir. - Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.