Bebeğinizi Banyoya Sanosan`la Hazırlayın

Alışveriş Alışveriş Bebeğinizi Banyoya Sanosan`la Hazırlayın

Tarihler: 07 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 10 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Sanosan

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trTem 7, 2008 ~ Tem 10, 2008
BEBEĞİNİZİ BANYOYA SANOSAN’LA HAZIRLAYIN…
Hemen hemen bütün bebekler yıkanmayı severler. Düzenli banyo ritüelleri, bebeğinizle olan sevgi dolu yakınlığı arttırmak için iyi bir fırsat. Banyo için doğru ürünleri kullanmanız halinde, bebeğinizi her gün yıkayabilirsiniz, ancak cildin temizliği için haftada 2–3 kez yıkamanız yeterli olacaktır.

SANOSAN BEBE ŞAMPUANI, özel yumuşak içeriği ile bebeğinizin henüz ince telli olan saçlarını koruyarak temizler. İçindeki etken maddeler, bebeğinizin saçlı derisini korur ve kurumasını önler. Zeytin özü ve süt proteinleri ile saçlı deriyi besler ve kurumaya karsı korur. Saça ipeksi bir parlaklık ve dolgunluk sağlar.

Sanosan ürünlerinin dermatolojik ve klinik testleri yapılmıştır. Bebeğinize ve kendinize güvenle kullanabilirsiniz. PH değeri bebek cildine uyumludur, ciltte kurumaya sebep olmaz. Sanosan ürünlerinin ambalajlarının elden kaymayı önleyen özel tırtıklı dokusu ve tutuşu kolaylaştıran eğimli ambalajı, kullanım sırasında maksimum güvenlik sağlar.

SANOSAN ürünlerinde kullanılan maddeler özenle seçilmiştir, yüzyıllar boyunca güvenle kullanılmış ve etkinliği ispat edilmiş olan zeytinyağı ve süt proteinleri kullanılmaktadır.
SANOSAN ürünlerinin temelini; zeytinyağı, badem yağı, soya yağı, jojoba yağı, shea yağı gibi doğal yağlar ve süt proteinleri oluşturmaktadır.
Fiyatı: 12.50 YTL.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu