Bellona Farkı ile Çok Özel Bir Tasarım: Linea

Alışveriş Alışveriş Bellona Farkı ile Çok Özel Bir Tasarım: Linea

Tarihler: 27 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 27 Ağustos 2007 Pazartesi

Firma: Bellona

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAğu 27, 2007 ~ Ağu 27, 2007

BELLONA FARKI İLE ÇOK ÖZEL BİR TASARIM: LİNEA

Ev modasının öncüsü Bellona, özgün tasarımlarıyla farklılaşan yeni ve modern ürün konseptleri ile dekorasyona yön vermeye devam ediyor. Bellona’nın son tasarımı Linea, modern çizgide ışıltının zerafeti, derinin asaletinin en güzel temsili olarak beğeniye sunulmaya başlandı...

Ev Modasının öncüsü Bellona, dinamik, canlı ve modern dekorasyon yaklaşımı ile yarattığı Bellona dünyasında yeni ürün grupları ile farklılık yaratıyor. Özgün modelleri, göz kamaştıran bir uyum içinde tek çatı altında sunarak, tüketiciye ev dekorasyonu alışverişlerinde büyük kolaylık ve yenilik sağlayan Bellona, son tasarımı Linea Koltuk Takımı ile oturma gruplarındaki iddiasını bir kez daha kanıtlıyor.

Bellona Linea koltuk takımı, salonlarda dekorasyon modasını yaşatmak ve farklılık yaratmak isteyenlerin ilk tercihi olacak. Modern çizgiler kullanılarak deri ve kumaş uyumu ön planda tutularak tasarlanan Linea, siyah rengin kullanılması ile asaleti gözler önüne seriyor. Deri görünüm çerçevesinde oturma alanlarında kullanılan ve isteğe göre değişebilen çift taraflı krem kumaş uygulaması ile de Linea, mükemmel bir renk uyumu içinde tüketiciye sunuluyor. Linea’nın modern çizgisine eşlik eden koltuk kenarlarında kullanılan metal şeritleri ise bütünü tamamlayan göz alıcı bir zerafet ortaya koyuyor. Linea’nın çift taraflı deri ve kumaş uygulamalı yastıkları ise şıklıkla bütünleşiyor. Yastıkların üzerinde kullanılan düz çizgili ışıltılar ise Linea’yı estetik olarak mükemmelleştiriyor.

Tasarımı kadar konfor açısından da ayrıcalıklı bir performans sergileyen Linea, geniş oturma alanları ve rahat dokusu ile farklılık yaratıyor. Tüm özelliklerin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Linea, kullanım kolaylığı ile de dikkat çekiyor.Yatak olabilen üçlü kanepesi, sandığa dönüşebilen ikili koltuk opsiyonu ile Linea, bir koltuk takımından beklenenden daha fazlasını sunuyor. Modern tasarım, deri yüzey kaplama, metal aksesuarlar ile salonlarda ışıltı ve asaleti eksiksiz yaşatacak olan Linea Koltuk Takımı ile her eve ve her zevke özel ürünler sunduğunu bir kez daha kanıtlayan Bellona, Türkiye çapında 800’e aşkın bayisinde tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu