Belong Party Series: Pulp Fiction

Etkinlik Konser Parti Belong Party Series: Pulp Fiction

Tarihler: 16 Haziran 2015 Salı ~ 16 Haziran 2015 Salı 21:00

Yer: Mentha

Ücret: Tam 28.50 TL Öğrenci 18.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaz 16, 2015 ~ Haz 16, 2015

Fil'm Hafızası'nın İstanbul'daki parti hayatına yeni bir soluk getirmeyi hedeflediği "Belong" partilerinin ikincisi, Quentin Tarantino'nun unutulmaz filmi Pulp Fiction konsepti ile 16 Haziran günü Beyoğlu'nun en keyifli mekanlarından Mentha'da gerçekleşiyor.

Sosyal sinema platformu Fil'm Hafızası, "Belong" adlı parti serisinin ikincisi ile devam ediyor. Kült filmlerden yola çıkarak düzenlenen "Belong" partileri; sanat, eğlence, sosyalleşme ve interaktiviteyi bir arada sunan özgün bir deneyim vadediyor. 

Pulp Fiction filminin hayranları başta olmak üzere tüm sinemaseverleri ve "hafta içi de olsa partilemek benim işim" diyen herkesi bir araya getirecek Pulp Fiction temalı Belong partisinde, DJ kabininde Orkun Bozdemir yer alacak. Elektronik müzik zevki, üst düzey DJ'lik tekniği ve dans müziğine dair geniş vizyonu sayesinde Türkiye'nin en saygın ve en yoğun takvime sahip DJ'lerinden biri olan, kulüp ve festivallerin aranan ismi Orkun Bozdemir, geceye özel olarak hazırlayacağı müziklerin yanı sıra Pulp Fiction'ın muhteşem film müzikleriyle katılımcılara benzersiz bir deneyim sunacak.

Honey Bunny ve Pumpkin kadar gözü kara filmseverlerin Surf Rider dinleyerek dans edebilecekleri partide, geceye özel yarışma ve sürprizlerin yanı sıra Big Kahuna Burger’in gizli tarifi de gün ışığına çıkacak.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Etkinlik, 21:00 - 01:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu