Biber Bar

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Abdi İpekçi Cad. No:36 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 231 41 05

Faks: 0212 231 40 37

Web: http://www.biberbar.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 1, 2012
Tam Bir Buluşma Noktası...

Emre Ergani`nin ilk göz ağrısı Biber Bar, 13 yıl aradan sonra tekrar aynı adreste...Figen Doğusoy ve Emre Ergani ortaklığının yeni adresi Biber Bar, 20 Ekim 2009`da açıldı.

Nişantaşı`nın müdavim mekanlarından Biber Bar, Abdi İpekçi caddesinin tüm ışıltısnı ve renkliliğini içeri taşırken, aynı zamanda atmosferi ve dekoru iel kendinizi evinizdeymiş gibi hissettiriyor.

Müzik koordinatörlüğünü Suat Ateşdağlı`nın yaptığı Biber Bar, chillout ve downtempo müzikler eşliğinde size kafanızı boşaltma ve rahatlama şansı veriyor. Akşamüstü keyifle sohbet edip içkinizi yudumlarken, Kenan Bayram`ın sunumlarıyla baştan çıkaran tapasların tadına bakabilirsiniz. Biber Bar`da tapas menüsünün haricinde, İstanbul`un ilk sushi barlarından Ninja Sushi`nin menüsü de alternatif olarak yer alıyor.

Biber Bar, eve gitmemeniz için size birçok bahane sunuyor. İş sonrası içki... Yemek öncesi ufak bir aperatif... Bizimkiler de Biber`deymiş... Hadi Buluşalım!

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu