Bıçak Kesim Teknikleri

Etkinlik Atölye Kurs Bıçak Kesim Teknikleri

Tarihler: 22 Aralık 2016 Perşembe ~ 22 Aralık 2016 Perşembe 22 Aralık 2016 19:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi

Ücret: - 145.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Avni Dilligil Sok. No:12 Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Telefon: 0212 211 87 52 - 0530 968 55 58

Web: http://www.usla.com.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAra 22, 2016 ~ Ara 22, 2016
Profesyonel aşçılığa doğru bıçak kullanımını öğrenmek için, siz de Usla mutfağındaki yerinizi ayırtın.

"Mutfaktaki en iyi dostunuzu daha yakından tanımaya ne dersiniz? Birbirinden farklı kesme tekniklerini şefimiz ile uygulayarak, yemeklerinizin sunumunda ve lezzetinde fark yaratın. Bıçak kullanmaya hazır  olun! Ama bizden söylemesi; yine de dikkatli olun."

Neler Öğreneceksiniz?
Brunoise, jullienne, macedoine, allumet, chateau, chiffonade, segment, batonette ve mire poix kesme teknikleri ile
Balık çorbası, somon en croute, mascarpone krema dolgulu kırmızı şaraplı poşe armut

- Yemek workshopları pratik kullanımlı 20 kişinin aynı anda eğitim alabileceği tam donanımlı workshop mutfağında gerçekleşmektedir.- Talepleriniz doğrultusunda birbirinden farklı dünya mutfaklarından yemekler, tatlılar ve fırın ürünleri menüye göre içecek ikramlarıyla sunulmaktadır.- Workshoplar esnasında kullandığınız önlükler sizlere hediyemiz olup, hazırlamış olduğunuz ürünleri paketleyip evde sevdiklerinize tattırabilirsiniz.- Çocuk misafirlerimize yönelik workshoplarımız 4-12 yaş arasındadır ve yanlarında refakat edecek bir yetişkin olması gerekmektedir.- Kahve eğitimlerimiz MOC (Ministry Of Coffee) tarafından USLA içerisinde özel olarak yapılan barista sınıfında verilmektedir.- Tüm workshoplarımızda USLA workshop katılım sertifikası verilmektedir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu