Bıçak Kesim Teknikleri

Etkinlik Atölye Kurs Bıçak Kesim Teknikleri

Tarihler: 28 Ekim 2017 Cumartesi ~ 28 Ekim 2017 Cumartesi 28 Ekim 2017 11:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi

Ücret: - 160.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Avni Dilligil Sok. No:12 Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Telefon: 0212 211 87 52 - 0530 968 55 58

Web: http://www.usla.com.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEki 28, 2017 ~ Eki 28, 2017

Profesyonel aşçılığa doğru bıçak kullanımını öğrenmek için, siz de USLA mutfağındaki yerinizi ayırtın.

Mutfağınızın en sihirli aktörü olan bıçakları ve tekniklerini şefimizin önderliğinde daha yakından tanımaya ne dersiniz?

Brunoise, jullienne, macedoine,
Allumet, chateau, chiffonade, segment,
Batonette ve mire poix kesme teknikleri ile
Balık çorbası
Somon En croute
Mascarpone krema dolgulu kırmızı şaraplı poşe armut

11:00-15:00

- Yemek workshopları pratik kullanımlı 20 kişinin aynı anda eğitim alabileceği tam donanımlı workshop mutfağında gerçekleşmektedir.- Talepleriniz doğrultusunda birbirinden farklı dünya mutfaklarından yemekler, tatlılar ve fırın ürünleri menüye göre içecek ikramlarıyla sunulmaktadır.- Workshoplar esnasında kullandığınız önlükler sizlere hediyemiz olup, hazırlamış olduğunuz ürünleri paketleyip evde sevdiklerinize tattırabilirsiniz.- Çocuk misafirlerimize yönelik workshoplarımız 4-12 yaş arasındadır ve yanlarında refakat edecek bir yetişkin olması gerekmektedir.- Kahve eğitimlerimiz MOC (Ministry Of Coffee) tarafından USLA içerisinde özel olarak yapılan barista sınıfında verilmektedir.- Tüm workshoplarımızda USLA workshop katılım sertifikası verilmektedir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu