BigFest İstanbul Pazar

Etkinlik Konser Parti BigFest İstanbul Pazar

Tarihler: 05 Haziran 2022 Pazar ~ 05 Haziran 2022 Pazar 05 Haziran 2022 13:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Life Park

Ücret: Tek Günlük Bilet - Pazar - 129.00 TL (Sınırlı Sayıda) -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mehmet Akif Tabiat Parkı / Bahçeköy Sarıyer İstanbul

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaz 5, 2022 ~ Haz 5, 2022
Şehrin en büyük festivali BigFest İstanbul, 4 Haziran Cumartesi ve 5 Haziran Pazar günü Life Park’ta birbirinden değerli sanatçılarla sizlerle buluşuyor. 

Birbirinden değerli sürpriz sanatçıların sahne alacağı ve 2 gün boyunca müziğe doyacağınız, farklı aktivitelerle günün tadını sonuna kadar çıkaracağınız festival sizi bekliyor!

Detaylar çok yakında açıklanacaktır.
Sürprizlerle dolu bir festival için takipte kalın!

instagram.com/bigfestistanbul

- Satın alınan biletlerin değişikliği ve iadesi yapılmayacaktır.- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek festival alanına almama hakkına sahiptir.- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.- Festival alanına dışarıdan içecek ve yiyecek getirilemez.- Festival alanına madeni para, kesici delici eşya, ilaç, parfüm, paketi açılmış ürünler alınmayacaktır.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden dolayı programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Festival alanına giriş yapan misafirler çıkış yaptıklarında tekrar giriş yapamayacaklardır.- 14 Yaşından küçükler etkinliğe katılamazlar.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu