Bilginin Yaratıcı Gücü

Etkinlik Festival Bilginin Yaratıcı Gücü

Tarihler: 09 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 27 Mayıs 2018 Pazar

Yer: santralistanbul

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2 34060 Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 311 78 78 / 78 09

Web: http://www.santralistanbul.org

E Posta: info@santralistanbul.org

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMay 9, 2018 ~ May 27, 2018

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından düzenlenen yaratıcı öğrenci festivali Project’04, santralistanbul Kampüsü’nde başladı. Bu yılki teması “Sınırlar” olarak kurgulanan festivalin açılışı, Gülbaba Müzik’ten Serhan Lokman ve Ahmetcan Taşdemir’in ana temaya özgü performansıyla gerçekleştirildi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin yıl boyunca gerçekleştirdikleri projeleri bir araya getiren Project’04, santralistanbul Kampüsü’nde sanatseverlerle buluşuyor. Öğrencilerin ürettikleri yaratıcı projelerin sergilendiği, etkinlikler ve atölye çalışmalarıyla 19 gün boyunca devam edecek festival, ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Festivalin açılış konuşmasını yapan İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Halil Nalçaoğlu, “Project 04’ün hayata geçirilmesine katkıda bulunan tüm öğrenci ve akademisyenleri kutluyorum. BİLGİ olarak tüm eğitim süreçlerimizde; uygulayarak, deneyimleyerek öğrenmeyi öne çıkarıyoruz. Project’04 de bu anlayışın bir sonucu. Bu yıl dördüncü kez düzenlenen festivalde keşfedilecek çok şey var. Tüm sanatseverlerin bu üretimleri görmesini arzu ediyorum. Project’04 bu yıl ‘sınırlar’ temasıyla kurgulandı. Sınır; çok üretken ve insanın yaratıcılığını, düşünce derinliğini belirleyen bir tema. Bir yıl boyunca bu tema üzerinde çalıştık. 10 program, 5 bölüm ve 3 bin 500’den fazla öğrenciden oluşan bir fakültenin projelerini toparlamak, seçmek kolay olmadı. Programları birleştiren, işbirliğini teşvik eden bu ciddi çalışmayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Project’04; farklı bölümlere ait sergiler, performanslar, söyleşiler ve atölyelerle dolu dolu geçecek. 27 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek Project’04, tüm sanatseverleri santralistanbul Kampüsü’nde buluşturacak.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu