Bir Yılbaşı Rüyası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bir Yılbaşı Rüyası

Executive Şef Hüseyin Ceylan ve ekibi Lacivert Yılbaşı 2012 menüsü için “Deniz Kokusu" temalı bir ziyafet hazırladı.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAralık 29, 2011

29.12.2011

Executive Şef Hüseyin Ceylan ve ekibi Lacivert Yılbaşı 2012 menüsü için “Deniz Kokusu" temalı bir ziyafet hazırladı. Şefin mönüsü Karşılama’da “Fincanda mercimekli tatlı su ıstakoz cappucino, yanında kıtır ekmek üzerine közlenmiş kırmızı biberli Barbun balığı” ile başlıyor. Soğuk Başlangıç olarak; İskenderun karidesi ve enginarlı avokado, Ara Sıcak olarak ise minik Bozcaada ızgara kalamarı yanında dereotlu yerelması püresi yer alıyor.

Ara Yemek’de Lagos balığına yabani kuşkonmazlı lezzetler eşlik ediyor. Bodrum mandalinalı sorbeyle verilecek kısa bir aranın ardından Ana Yemek olarak Kuzugöbeği mantar ve kış sebzeli yahni beraberinde porto soslu hindi ile ‘yılbaşı geleneği’ bozulmuyor. Denizlerimizin ve güney bölgelerimizin sıcacık ikliminin yılbaşı soframızda yarattığı coşkuyu, “Ilık milföy hamurunda karamelize edilmiş, kızılcık soslu ayva tatlısı’’ taçlandırıyor.

Saatler 24.00’ü vurduğunda Rıhtım Keyifi başlıyor; Lacivert’in rıhtımı, ışıl ışıl aydınlanıyor. Variller içerisindeki ateş şölenine Barbekü, Beykoz usulü Paça Çorbası ve Şampanya eşlik ediyor.

Saatler 24.00’ü vurduğunda Rıhtım Keyifi başlıyor; Lacivert’in rıhtımı, ışıl ışıl aydınlanıyor. Variller içerisindeki ateş şölenine Barbekü, Beykoz usulü Paça Çorbası ve Şampanya eşlik ediyor.

Gece boyunca dünya müziklerinden seçme taptaze bir 2012 repertuvarını DJ Canan sizin için çalıyor.

Lacivert, her yılbaşı olduğu gibi, misafirlerine birer şans numarası veriyor. Gece boyunca süren çekilişte şanslı konuklar, Pierre Cardin Kalem Seti, Sarar’dan Gömlek ve Kravat, Nivea’dan hediye paketi, Atasay- Ion’dan şık aksesuar, Kayra ve Turasan’dan Şarap Seti sahibi oluyor.

Menümüz

*KARŞILAMA*

FİNCANDA MERCİMEKLİ TATLI SU ISTAKOZ CAPPUCINO
VE KITIR EKMEK ÜZERİNDE KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBERLİ BARBUN BALIĞI

*SOĞUK BAŞLANGIÇ*

İSKENDERUN KARİDESLİ VE ENGİNARLI AVAKADO
YANINDA KIRMIZI PANCARLI CHERRY DOMATES SALATASI İLE

*ARA SICAK*

MİNİK BOZCAADA KALAMAR IZGARA
YANINDA DEREOTLU YERELMASI PÜRE EŞLİĞİNDE

*ÖN YEMEK*

AKDENİZ LAGOS BALIĞI TAVADA PİŞİRİLMİŞ, YABANİ KUŞKONMAZ
BODRUM ZEYTİNLERİ VE SOSLU BALIKLI PATATES MİLFÖY EŞLİĞİNDE

*AĞIZ HOŞLUĞU*

BODRUM MANDALİNALI SORBE

*ANA YEMEK*

FIRINDA PİŞİRİLMİŞ PORTO ŞARAP SOSLU HİNDİ RULO
YANINDA KUZUGÖBEĞİ MANTARLI KIŞ SEBZELERİ YAHNİSİ İLE

*TATLI*

ILIK MİLFÖY HAMURUNDA KARAMELİZE EDİLMİŞ AYVA TATLISI
KIZILCIK MEYVELİ SOS İLE

PAÇA ÇORBASI BARBEKÜ

Adres: Körfez Cad. 57/A Anadoluhisarı - Beykoz İstanbul
Telefon: 0216 413 42 24
Web: www.lacivertrestaurant.com

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu