Birolcan’ı kurtaracak `BİRİ`leri aranıyor

Alışveriş Alışveriş Birolcan’ı kurtaracak `BİRİ`leri aranıyor

Tarihler: 16 Şubat 2009 Pazartesi ~ 22 Şubat 2009 Pazar

Firma: Koç.net

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞub 16, 2009 ~ Şub 22, 2009
Birolcan’ı kurtaracak “BİRİ”leri aranıyor
Birolcan, internete bağlanamıyor. www.biribenikurtarsin.com’da verileri kurtararak, onu internete bağlayacak “BİRİ”leri aranıyor.

Birolcan, önemli bir problemle karşı karşıya: Bilgisayarı internete bağlanamıyor. Sorunun çözülmesini beklerken uyuya kalan Birolcan, rüyasında verilerin hedeflerine kayıpsız ulaşmalarını sağlamaya; kopuk kablolar, virüsler gibi sorunları ortadan kaldırmaya çalışıyor. Başarılı olursa, internete bağlanacak. Ancak Birolcan’ın yardıma ihtiyacı var. www.biribenikurtarsin.com adresinde verileri kurtararak, 16 Ocak – 16 Mart tarihleri arasında her hafta en yüksek puanı elde eden 10 kişi, 4 aylık ücretsiz BİRİ ADSL paketi kazanacak. Oyunda 10 seviyeyi tamamlayan kullanıcılar arasında yapılacak çekiliş sonucunda ise kazananlara 1 adet PS3, 1 adet PSP ve 1 adet Arçelik dizüstü bilgisayar hediye edilecek.

BİRİ hakkında
Türkiye’nin en genç internet paketi BİRİ, tüketicileri internette Koç.net güvencesiyle ve ayda sadece 14.90 YTL’ye gezmeye davet ediyor. Tüm Arçelik, Beko ve Koç.net yetkili satıcılarında satışa sunulan BİRİ ADSL Paketine; kampanya süresince ayda 14.90 YTL’ye tüm vergiler dâhil, bağlantı ücreti alınmadan ve kredi kartıyla yapılan ödemelerde depozito ödemeksizin sahip olunabiliyor. Üstelik aboneliklerde taahhüt şartı istenmiyor, aboneler istedikleri zaman abonelikten ayrılabiliyor. BİRİ Paketi; sabit ücret karşılığında ADSL internet erişimi, konuş-öde şeklinde avantajlı tarifeler ile şehirlerarası, uluslararası ve GSM görüşmeleri, ücretsiz telefon destekli ve yüksek kalitede kablosuz modem ile ücretsiz 8 GB kotalı ve 5 GB dosya alanına sahip, anti virüs/anti spam korumalı e-posta alanını içeriyor. Bu avantajlı tarifelerle, yurtdışı ve şehirlerarası görüşmelerde yüzde 45’e varan indirimlerle konuşuluyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu