Boğaz Manzarası Eşliğinde Babalar Günü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Boğaz Manzarası Eşliğinde Babalar Günü

16 Haziran’a sayılı gün kala, babaların en özel gününü onlara layık bir şekilde kutlamak için Hilton Worldwide İstanbul Otelleri birbirinden özel alternatifler sunuyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 12, 2013

Babalar da Şımartılmak İster
16 Haziran’a sayılı gün kala, babaların en özel gününü onlara layık bir şekilde kutlamak için Hilton Worldwide İstanbul Otelleri birbirinden özel alternatifler sunuyor.

Hilton İstanbul Bosphorus Terrace’da Unutulmaz Bir Babalar Günü
Hilton İstanbul Babalar Günü’ne özel muhteşem bir açık büfe brunch sunuyor. Güne özel hazırlanacak lezzetler, muhteşem bir canlı müzik performansı eşliğinde 12:00- 15:00 saatleri arasında eşsiz Boğaz manzaralı Bosphorus Terrace’da sunulacak. Küçük misafirler için özel bir oyun odası da hazırlanacak olan Bosphorus Terrace Restaurant’ta Babalar Günü Özel Brunch’ı meşrubatlar dahil kişi başı 125 TL’ye sunulurken, 0-6 yaş arası misafirler ücretsiz, 6-12 yaş arası misafirler ise %50 indirimli katılacak. Brunch’a katılan misafirlerden otopark ücreti alınmayacak.

Rezervasyonlarınız için: 0212 315 6000

www.hiltonistanbul.com.tr

Conrad Istanbul Summit’te Boğaza Karşı Brunch Keyfi
Babalar Günü brunch’ı Conrad Istanbul’un 14. katında bulunan, panoramik Boğaz manzaralı Summit’in terasında 11:00-15:00 saatleri arasında sunulacak. Bir kadeh köpüklü şarabın ikram edileceği zengin açık büfe menüsü ile brunch Conrad İstanbul’da kişi başı meşrubatlar dahil 115 TL’ye sunulacak ve misafirlerden otopark ücreti alınmayacak.

Küçük misafirlerin oyun odasında keyifle zaman geçirebilecekleri günde, 0-6 yaş ücretsiz, 6-12 yaş %50 indirimli olarak brunch’a katılabilecek.

Rezervasyonlarınız için: 0212 310 2525

www.conradistanbul.com.tr

Hilton ParkSA’da Bulutların Üzerinde Özel Bir Gün
Hilton ParkSA, 7. katında bulunan muhteşem Boğaz manzaralı mekanı Cloud 7 Terrace ’da 11:00- 13:00 saatleri arasında Babalar Günü’ne özel geç kahvaltı keyfi sunuyor. Cloud 7 Terrace’ın nefes kesen manzarası eşliğinde, misafirler hazırlanan özel menüden kahvaltı seçimlerini istedikleri gibi yapabilecek. Hilton ParkSA ’da meşrubatlar dahil kişi başı 85 TL’ye sunulacak geç kahvaltı keyfinde, 0-6 yaş arasındaki küçük misafirlerden ücret alınmazken, 6-12 yaş grubu misafirler ise %50 indirimli olarak katılabiliyor.

Rezervasyonlarınız için: 0212 310 1200

www.hiltonparksa.com.tr

Babalar Günü 2013

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu