Borg/Mcenroe

Tarihler: 30 Eylül 2017 Cumartesi ~ 30 Eylül 2017 Cumartesi 30 Eylül 2017 21:30

Biletix: Bilet Al

Yer: Atlas Sineması

Ücret: 1.Kategori - Tam : 20,00 TL Öğrenci: 20,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Atlas Pasajı, No:209 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 8576

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEyl 30, 2017 ~ Eyl 30, 2017
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 16. kez düzenlenen Filmekimi bu yıl İstanbulda 29 Eylül - 8 Ekim tarihlerinde yapılacak.

Orjinal Adı: Borg/Mcenroe
Yönetmen: Janus Metz
Oyıncular: Shia Labeouf, Stellan Skarsgård, David Bamber, Tuva Novotny, Sverrir Gudnason
Yapım: İsveç, Danimarka, Finlandiya / 2017 DCP / Renkli / 100 İngilizce, İsveççe, Fransızca; Türkçe altyazılı

Spor dünyasının gelmiş geçmiş en büyük, en şiddetli rekabetlerinden biri beyazperdede: asabi, fevri, heyecanlı John McEnroe; duygudan arınmış zen sükunetiyle dikkat çeken İsveçli Bjorn Borga karşı. Toronto Film Festivalinin açılış filmi Borg/McEnroe, "buz ile ateş" olarak adlandırılan tenis efsaneleri Borg ile McEnroenun 1980 Wimbledondaki 20 dakika süren meşhur tie-breakli unutulmaz final maçına odaklanıyor. Ezeli rakiplerden McEnroeyu Shia LaBeouf, Borgu ise Sverrir Gudnason canlandırıyor. Borg/McEnroe, Armadillo adlı belgeseliyle 2010da Cannesda ödül kazanan Danimarkalı Januz Metzin yönettiği ilk uzun metrajlı kurmaca film.

- Öğrenci ve 65 yaş üstü izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. Geçerli bir kimlik göstermeyen izleyicilerimize tam bilet farkı tutarında ek bilet kesilecektir.- Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Kültür Sanat Kart kullanılarak en fazla bir (1) adet bilet satın alınabilir.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir.- Gösterimler sırasında ara verilmeyecektir. - Film gösterimlerinin başlamasından sonra salona izleyici alınmayacak ve bilet iadesi yapılmayacaktır.- Salon girişlerinde sorun çıkmaması için izleyicilerimizin seanslara vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz.- Elektronik altyazı sisteminde ortaya çıkabilecek teknik arıza durumlarında, önce arızanın giderilmesine çalışılacak, bunun mümkün olmadığı hallerde filmin gösterimi altyazısız sürdürülecektir.- Elektronik altyazı sisteminde ortaya çıkabilecek teknik arıza durumlarında, önce arızanın giderilmesine çalışılacak, bunun mümkün olmadığı hallerde filmin gösterimi altyazısız sürdürülecektir.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz. - Sinema salonlarında elektronik sigara dahil tütün veya tütün ürünleri kullanmak ve alkol ya da alkollü içecek tüketmek yasaktır.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu