‘Bu Müzayede Kaçmaz’ Binlerce Dolarlık Osmanlı Sanat Eserleri 100 TL’ye Satılacak

Alışveriş Alışveriş ‘Bu Müzayede Kaçmaz’ Binlerce Dolarlık Osmanlı Sanat Eserleri 100 TL’ye Satılacak

Tarihler: 06 Şubat 2011 Pazar ~ 06 Şubat 2011 Pazar

Firma: Nika Müzayede

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞub 6, 2011 ~ Şub 6, 2011

NİKA AŞ’nin düzenleyeceği müzayede 06 Şubat 2011 Pazar günü saat 14.30‘de Dedeman Hotel Esentepe / İstanbul ‘da gerçekleşecektir. Özel tanıtım 05 Şubat tarihine kadar Şişli’deki Nika Müzayede’nin Galerisinde sergilenecektir.

541 adetten oluşan ve bir çok özel koleksiyondan derlenen eserlerin müzayede başlangıç fiyatlarının değerlerinin çok altında olması müzayedeye olan ilgiyi artırmaktadır.

Müzayede de çıkan eserler arasında, Osmanlı 35. Padişahı Sultan Mehmet Reşat dönemi Osmanlı Saltanatlık Arması, Osmanlı 18. Yüzyıl Mescidi Nebevi Mimber Sancağı, Osmanlı Kütahya 18.Yüzyıl eserler, Osmanlı Gümüş ve Tombak eserler, Beşiktaşlı Nuri Efendi ketebeli Şiir, Rufai Tarikatına ait eserler, 17,18,19. Yüzyıl Çin Porselenleri, 18.yüzyıl Edirne Kari Şerbetlik,Osmanlı Hidiv Hanedanlığına ait sanat eserleri, Halil Paşanın oğlu Ali Halil’e ait otoportre, Hamit Görele ve Çağdaş tablolar.

Osmanlı Pazarı için yapılmış biblolar, mücevherler, Beykoz Camları, Mineli Eserler, Türk ve Oryantalist ressamlara ait tablolar, Hatlar, Cam altları, Osmanlı Pazarı’na yapılmış eserler değerlerinin çok çok altında görücüye çıkıyor.Bu eserlere daha şimdiden koleksiyonerler, sanatseverler ve birçok meraklı büyük ilgi gösterilmekte.

Sanat Aktivitelerine gösterdiğiniz alakaya şimdiden teşekkür eder, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Eserler hakkında katalog,röportaj veya fotoğraf çekimi için lütfen aşağıdaki telefondan bizi arayınız.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu