Buket Doran ile Homestudio Sahnede

Etkinlik Konser Parti Buket Doran ile Homestudio Sahnede

Tarihler: 11 Haziran 2019 Salı ~ 11 Haziran 2019 Salı 11 Haziran 2019 20:00

Biletix: Bilet Al

Yer: KadıköySahne

Ücret: Genel Giriş - 13.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://www.kadikoysahne.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaz 11, 2019 ~ Haz 11, 2019
2012 yılından itibaren Kadıköy'de çalışmalarını sürdüren HomeStudio Buket Doran Müzik Atölyesi'nin yeni dönem öğrencileri 11 Haziran 2019 Salı günü, Kadıköy Sahne'de, saat 20:00'de 8.kez sahne alıyor.

Sahne Sizi Bekliyor! düsturu ile yola çıkan Buket Doran ve HomeStudio öğrencileri müzik ile farklı bir platformda buluşarak hayatlarında özel bir sayfa açmak isteyen herkesi davet ediyor.

HomeStudio, her yaş grubundan katılımcıların amatör veya profesyonel düzeyde faydalanabileceği bir müzik eğitim atölyesidir. Amatör gruplar ve şirket grupları için koçluk çalışmaları üzerine yoğunlaşarak, bireysel performanslarla beraber grup performansını ve müziğe katılımı geliştirmek üzere çalışıyor, yarışmalara ve sınavlara hazırlıyor, HomeStudio'nun düzenlediği etkinliklerde, şirketlerinizin özel gecelerinde sahne alma fırsatı sağlıyor.

Buket Doran ile bas gitar; Murat İlkan ve Beril Özortakcı ile şan ve solfej çalışmaları; Cenk Ünnü ve Burak Karataş ile bateri; Erdem Karaman ile elektro gitar; İlkay Özboyar ile temel piyano ve rock klavye, armoni ve müzik teorisi çalışmaları gerçekleştiriliyor. Eğitmenler armoni, teori bilgisi ve müzik kültürü, teknik çalışmalarla birlikte ilk günden itibaren parça çalabilme üzerine yoğunlaşıyorlar. Bu çalışmalara devam edenlerin iyi birer müzik dinleyicisi, kendi istedikleri gibi başarılı bir katılımcı, iyi bir takım arkadaşı  ve müzisyen olmalarına katkıda bulunabilmek amaçlanıyor.

- 18 Yaş Sınırı Vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu