Burger King® ve Gratis’ten Sevindiren İşbirliği

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Burger King® ve Gratis’ten Sevindiren İşbirliği

11 Ağustos – 31 Ekim 2016 tarihleri arasında Gratis mağazalarından Gratis kart ile alışveriş yapan herkese Burger King® özel menü indirim kuponu hediye ediliyor!

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAğustos 24, 2016

Türkiye’de 20 yılı aşkındır müşterilerine hizmet veren Burger King®, sevenlerine yepyeni kampanyalar sunmaya devam ediyor. 11 Ağustos – 31 Ekim 2016 tarihleri arasında Gratis’lerden Gratis Kart ile alışveriş yapan herkese Burger King®’den indirim kuponu hediye!

Türkiye genelinde 600’den fazla restoranı ile hizmet veren Burger King®, lezzet severleri yepyeni kampanyalarla mutlu etmeye devam ediyor. 11 Ağustos – 31 Ekim 2016 tarihleri arasında Gratis mağazalarından Gratis kart ile alışveriş yapan herkese Burger King® özel menü indirim kuponu hediye ediliyor! İndirim kuponu ile Burger King® restoranlarına gelenlere Chicken Royale® Sandviç, Whopper JR® Sandviç, büyük boy patates kızartması, 2 adet orta boy içeceği ve 8’li soğan halkası ile birlikte lezzet şölenine dönüşen Özel Menü keyfi 34,50 TL yerine sadece 16,95 TL’ye sunuluyor.

BURGER KING® hakkında daha çok bilgi sahibi olmak için www.burgerkingtr.com veya Facebook (www.facebook.com/Burger.King.Turkiye) ve Twitter (twitter.com/#!/BurgerKingTR) üzerinden yenilikleri takip edebilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu