Büyük Yaz İndirimi!

Tarihler: 18 Ağustos 2014 Pazartesi ~ 18 Ekim 2014 Cumartesi

Firma: Crocs

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAğu 18, 2014 ~ Eki 18, 2014

Yaz coşkusu tüm hızıyla devam ederken, Crocs’ta hem kendinizi hem sevdiklerinizi mutlu etmeniz için %50’ye varan “Büyük Yaz İndirimi” başladı. Croslite™ adı verilen yenilikçi ve özel bir malzeme ile üretilen Crocs’ların tüm modelleri yumuşak, hafif, antibakteriyel ve koku yapmayan özellikleri ile ön plana çıkıyor.

Crocs Retro Mary Jane Women, vintage tasarımıyla sizi 70’lerin bohem, özgür, renkli ve rahat havasına geri götürüyor.

Uzun süre kullanım için geliştirilmiş koruyucu ve konforlu tabanıyla Crocs Duet, rahat ve şık erkeklerin favorisi!

Hello Kitty temalı Jibbitz aksesuarı ile Crocs Keeley Hello Kitty Camo Sandal kızların gönlünü fethediyor! Model, ayarlanabilir cırtlı bantıyla da annelerin işini kolaylaştırıyor.

Crocs Beach Line Boat Shoe Kids tekne ayakkabıları ile oğlunuz şık bir görünüme sahip olurken, kirlenme ve ıslanma problemi olmadan tüm gün eğlencenin de keyfini çıkarıyor!

%50’ye varan Büyük Yaz İndirimi’nden faydalanmak için size en yakın Crocs mağazasına gitmeniz veya tek yetkili online satış kanalı www.TakaTuka.com adresini ziyaret etmeniz yeterli. Acele edin, yalnızca sınırlı bir süre için geçerli olacak bu fırsatı kaçırmayın.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu