By Stella Mccartney Koleksiyonu Studio Serisi’nde Esneklik Sadelikle Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi By Stella Mccartney Koleksiyonu Studio Serisi’nde Esneklik Sadelikle Buluşuyor

Tarihler: 19 Ekim 2012 Cuma ~ 19 Aralık 2012 Çarşamba

Firma: adidas

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEki 19, 2012 ~ Ara 19, 2012

Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Stella McCartney tarafından adidas’a özel tasarlanan adidas by Stella McCartney Koleksiyonu, Sonbahar / Kış 2012 sezonuna yepyeni bir Studio Serisi ile giriyor. adiPure teknolojisi ile geliştirilen seri, yüksek performanslı ve konforlu bir fitness deneyimi için esneklik ve sadeliği bir araya getiriyor.

adidas by Stella McCartney Koleksiyonu’nun yeni Studio Serisi teknoloji, konfor ve performans sunan özellikleri ve sade tasarımı ile dikkat çekiyor. Sonbahar / Kış 2012 sezonu için tasarlanan ve adiPure teknolojisi ile geliştirilen seride yer alan kazaklar ve örgülü parçalar, birbiriyle uyumlu bir görüntü sergiliyor. Ayak anatomisini baz alarak geliştirilen ve çıplak ayak hissi yaşatan ayakkabı modelleri, esnek tabanları ile fitness sırasında yüksek konfor ve hareketlilik sağlıyor. Çantalarda kullanılan modern kumaşlar, yumuşak geçişlerle biçimlendirilmiş hatlar, gri ve parlak mavi gibi renk kullanımları modern ve sade yaklaşımı destekliyor.

Siyah, gri ve pembe renklerin hakim olduğu adidas by Stella McCartney Sonbahar/Kış 2012 Studio Koleksiyonu Ekim ayı itibariyle tüm adidas mağazaları ve yetkili adidas satıcılarında sporsever kadınların beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu