Cakes&Bakes’e Gelen Çocuklar Sağlık ve Lezzeti Humm’lıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cakes&Bakes’e Gelen Çocuklar Sağlık ve Lezzeti Humm’lıyor

Çocukları için her zaman en iyisini isteyen ebeveynlerin, konu atıştırmalıklar olduğunda endişe yaşadığı bir gerçek.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEylül 12, 2018

Çocukların sağlığı düşünülerek hayata geçirilen şeker ilavesiz, GDO’suz ve katkı maddesiz organik atıştırmalık Humm Organic, hem sağlıklı hem de eğlenceli lezzetleri ile Cakes&Bakes’lerde çocukları bekliyor.

Çocukları için her zaman en iyisini isteyen ebeveynlerin, konu atıştırmalıklar olduğunda endişe yaşadığı bir gerçek. Çünkü onların sağlığı dünyadaki her şeyden değerli… Günün koşuşturmasına çocukların abur cuburlara ulaşabilmek için yönelttikleri yoğun ısrarlar da eklenince anne babalar tarafından içlerine sinmeyerek alınan yiyecekler, yerini hem sağlıklı hem de eğlenceli Humm Organic’e bıraktı!

“Anne olunca anlarsın” diyen üç annenin eseri olan Humm Organic, sağlıklı alternatifleriyle çocukların beslenme çantasında yerini alıyor. Her malzemesi özenle seçilen, şeker ilavesiz, renklendiricisiz, katkı maddesiz, GDO’suz ve organik sertifikalı ürünler ile hem çocuklar sağlıklı besleniyor hem de anne babaların içi rahat ediyor.

Yeni neslin kalbini doğal lezzetler ile fetheden Humm Organic’in ürün gamında yedi farklı lezzet bulunuyor. Karbonhidrat, mineral ve lif açısından zengin, kendine has tadıyla kakaoya alternatif keçiboynuzlu-fındıklı ve organik ballı kurabiyeleri, renklendirici ve koruyucu içermeyen organik peynirli-kinoalı ve en taze ve organik domateslerden yapılan domatesli krakerleri, besin değeri yüksek, vitamin ve mineraller açısından zengin pancarlı grissinisi, organik kayısılı-fındıklı ve organik havuçlu-portakallı yulaf barları ile çocuklara hem tatlı hem de tuzlu lezzetler sunuyor.

Birbirinden eğlenceli ambalajları ile dikkat çeken yeni nesil sağlıklı atıştırmalık Humm Organic, Cakes&Bakes’in Atatürk Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, Yenikapı Hızlı Feribot İskelesi, Orhangazi, Osmangazi, Adnan Menderes ve Turgut Özal Hızlı Feribotları, Bostancı Deniz Otobüsü İskelesi ve UNIQ İstanbul’daki noktalarında yerini aldı.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu