Cam Ocağı / Seramik Atölyesi

Etkinlik Atölye Kurs Cam Ocağı / Seramik Atölyesi

Tarihler: 21 Ekim 2003 Salı ~ 26 Ekim 2003 Pazar Salı ve Cumartesi Günleri Saat: 10:00-15:30

Yer: Cam Ocağı Vakfı

Ücret: 95.000.000 TL

Nereden Alınır: Ayrıntılı bilgi için: www.camocagi.org

Adres: Cam Ocağı Vakfı Öğümce, Cam Okulu Durağı, Beykoz Beykoz İstanbul

Telefon: 0216 433 36 90

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEki 21, 2003 ~ Eki 26, 2003
Cam Ocağı Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Cam Ocağı, farklı düzeydeki eğitim programlarıyla cam sanatına ilgi duyanlara ve camla daha önce çalışmış olanlara, camın doğasını ve potansiyelini keşfedebilecekleri ve kendilerini geliştirebilecekleri özgür,ve yaratıcı bir ortam sunuyor.
Seramik Atölyesi: Seramik sanatçısı Zerrin Ersoy denetiminde gerçekleştirilecek bu atölye çalışması sırasında Japonlara özgü raku tekniği kullanılacak ve katılımcılar kendilerine verilen ön bilginin ardından, önceden hazırlanmış formlar üzerinde istedikleri deseni oluşturacaklar. Fırınlama aşamasında ise seramik ve camı daha yakından tanıma imkanına sahip olacaklar. Hazırlanan işler fırından çıkarıldığında renk ve formun ateşle buluşmasına ve bu buluşmanın sürprizlerle dolu sonuçlarına tanıklık edecekler. Yapılan üç parça iş ise bu keyifli deneyimin anısı olarak katılımcıda kalacak. Salı ve Cumartesi günleri gerçekleştirilecek seramik atölyesi için kontenjan 8 kişidir. Atölye 10:00-15:30 saatleri arasında yapılacaktır.
istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu