Camel Power Club / Napkey

Etkinlik Konser Parti Camel Power Club / Napkey

Tarihler: 12 Aralık 2019 Perşembe ~ 12 Aralık 2019 Perşembe 12 Aralık 2019 20:30

Biletix: Bilet Al

Yer: %100 Studio

Ücret: Genel Satış - 77.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAra 12, 2019 ~ Ara 12, 2019
Multi-enstrümantalist ve prodüktör Léonard’ın projesi Camel Power Club ve electro-pop cenneti Paris’in sevilen ikilisi Napkey (Benjamin Cholet & Justine Rousseau) 12 Aralık’ta %100 Studio’ya geliyor!


Camel Power Club
Folk’tan elektroniğe her türlü izi müziğinde bulabildiğimiz Fransız prodüktör ve multi-enstrümantalist Léonard nam-ı diğer Camel Power Club; melodileri ve şarkı sözleriyle herkesin kendini bulacağı bir dünya yaratıyor. 2014 yılından beri yayınladığı üç EP’siyle kısa sürede Fransız müzik dünyasını sarsmayı başardı. 2019’da yayınlanan Sputnik II, Spotify’da 16 milyon kez dinlendi. Geçtiğimiz bahar ayında gerçekleştirdiği Meksika turnesinden sonra Avrupa turnesi için Istanbul’a geliyor!

Napkey
Şarkılarında kullandıkları synthesizer ve gitar melodileriyle sinematografik bir hava yakalayan ve sadece Spotify özelinde 50 milyonun üzerinde dinlenen Napkey, Benjamin Cholet ve Justine Rousseau ikilisinden oluşuyor. İçinde kimi zaman retro, kimi zaman fütüristik ögeler bulunduran işitsel dünyalarını hypnotize edici vokaller ve analog synth’lerle besliyorlar. Daft Punk ve The Last Shadow Puppets gibi gruplardan ilham alan ikilinin ilk albümleri, ismini Douglas Adams’ın evrene dair tüm soruların cevabı olarak öne sürdüğü “42” sayısından alıyor.


20:30 Kapı Açılış
21:00 Camel Power Club
22:00 Napkey

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe sadece kendi anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilirler.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik esnasında yüksek ses kullanılmaktadır.- Etkinlik esnasında epilepsi hastaları için uygun olmayabilecek ışık efektleri ve görseller kullanılmaktadır.- Vestiyere bırakılmayan eşyaların sorumluluğu sahiplerine aittir.- Etkinlik boyunca sis efekti kullanılacaktır. Dikkatinize sunarız.- Bu etkinliğe sırt çantası ile giriş yapılmamaktadır. Çantanızı kilitli dolaplara, B1 veya B3 katında yer alan vestiyerlere bırakabilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu