Cedrus Restaurant

Yeme İçme Restoran Cedrus Restaurant

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Klassis Resort Hotel Silivri İstanbul

Telefon: 0212 727 40 50

Faks: 0212 727 04 17

Web: http://www.klassisotel.com.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 1, 2012
Klassis Otel bünyesinde hizmet veren Cedrus Restoran, sessiz sakin bir gece geçirirken lezzetli bir akşam yemeği yemek isteyenlerin tercihi. Uluslararası mutfak lezzetlerinden oluşan zengin mönüsünün yanında bir o kadar zengin şarap kavı bulunan Cedrus mönüsünün spesiyal lezzetleri arasında ise; Kuzu Sırtı, İstakozlu Ravioli, Kalamar Tava ve Tiramisu bulunuyor. Cedrus, 30 kişilik kapalı mekan ve 16 kişilik özel terası ile rezervasyonlu olarak hizmet veriyor.

Cedrus Restaurant, a la carte dünya mutfağından seçilmiş farklı lezzetleriyle sizi bambaşka bir ambiansa davet ediyor. Klassis Resort Hotel`in muhteşem mimarisini ve büyüleyici deniz manzarasını sizlere bir arada sunan Cedrus Restaurant`ın zarif atmosferi içerisinde sevdiklerinizle birlikte keyifli bir akşam yemeği yiyebilir, iş yemeklerinizi bu şık mekanda organiza edebilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu