Chill-Out Festival Istanbul 2019

Etkinlik Konser Parti Chill-Out Festival Istanbul 2019

Tarihler: 15 Haziran 2019 Cumartesi ~ 15 Haziran 2019 Cumartesi 15 Haziran 2019 23:59

Biletix: Bilet Al

Yer: Garden Fiesta

Ücret: Cumartesi - 163.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaz 15, 2019 ~ Haz 15, 2019
Chill-Out Festival Istanbul, 15-16 Haziran tarihlerinde Garden Fiesta'da...

15-16 Haziran
12:00 - 00:00
Garden Fiesta

Türkiye’nin 1 numaralı festivali Chill-Out Festival, İstanbul’daki 14. buluşması için katılımcılarını 15-16 Haziran’da %100 Music sunumuyla Garden Fiesta’da yaratılacak ayrıcalıklı atmosferine davet ediyor.

Kendi yarattığı festival standartlarını her yıl daha ileri taşımayı ve birçok yerli ve yabancı örneğe ilham olmayı sürdüren Chill-Out Festival’de sahne alacak isimler;

15 Haziran Cumartesi

David August
Pantha Du Prince presents Conference of Trees [live]
Blond:ish
Sebastien Leger
Hraach
Umami [live]
Kermesse [live]
Silky Raven [live]
Nicola Noir
Alba
Netam [live]
Onur Diner
Tolga Maktay

16 Haziran Pazar

Nicola Cruz [live]
Desert Dwellers
Dengue Dengue Dengue
Black Motion
Coss
Uone
Rapossa [live]
Sander [live]
O/Y [live]
cantanca
Mousike
Mystic Flow
Timucin Coskun

* Kısa bir süre içinde bilet satışında son fiyatlandırma dönemine girilecektir. Kombine biletlerinizi fiyat artışından etkilenmeden şimdi satın alabilirsiniz.


#chilloutfestival #istanbul
#yuzdeyuzmuzik

chilloutfest.com
facebook.com/chilloutfest
instagram.com/chilloutfestival
youtube.com/c/ChilloutfestivalTR
soundcloud.com/chilloutfestival
open.spotify.com/user/chilloutfestival

- Festivalde 18 yaş sınırı vardır. - Tüm festival katılımcıları, festival bilekliğinin geçerlilik süresi boyunca bileklerinde kalmasından ve sağlamlığından sorumludur. - Çıkarılan veya zarar gören bileklikler yenisi ile değiştirilmeyecektir. Hasarlı veya kayıp bileklik sahiplerinin festival alanında kalmayı sürdürmek için yeni bilet almaları gerekmektedir.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, öngörülemeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek festival alanına almama hakkına sahiptir.- Festivalde kamp alanı yoktur, konaklama ile ilgili herhangi bir hizmet bulunmamaktadır.- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.- Festival alanına dışarıdan yiyecek içecek getirilemez.- Festival alanında eşyalarınızı ücret karşılığında bırakabileceğiniz kilitli dolaplar bulunacaktır.- Festival alanında yapılacak tüm yiyecek içecek alışverişlerinde yalnızca festival jetonları kullanılacaktır. Kullanılmayan jetonların iadesi yine festival sırasında yalnızca festival alanındaki iade noktalarından yapılacaktır.- Festival süresince sınırlı sayıda kapı biletinin, festival girişindeki gişelerden satışı devam edecektir.- Hiçbir kesici delici eşya, illegal madde, ilaç, parfüm ve yiyecek içecek, festival alanına alınmayacaktır. İlaçlarınızı ve parfümlerinizi festival alanı dışındaki emanet noktasına bırakabilirsiniz.- Festival dahilinde otopark alanı bulunmamaktadır.- Festival alanına ulaşım belirlenen noktalardan shuttle servisler ile sağlanacaktır.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu