Çiçeği Burnunda Anneler 14-15 Ekim’de Buluşuyor

Etkinlik Festival Çiçeği Burnunda Anneler 14-15 Ekim’de Buluşuyor

Tarihler: 14 Ekim 2017 Cumartesi ~ 15 Ekim 2017 Pazar

Yer: Sanatçılar Parkı - Etiler

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEki 14, 2017 ~ Eki 15, 2017

Beşiktaş Belediyesi ve Annebilirse işbirliği ile

Hamilelik, doğum, doğum sonrası süreçler konusunda bilgilenmek, bebek bakımı ve çocuk gelişimi konusunda uzmanlardan görüş almak, deneyimlerini paylaşmak isteyen genç anneler ve anne adayları Beşiktaş Belediyesi’nin Annebilirse ile birlikte düzenlediği “Çiçeği Burnunda Anneler Buluşuyor” etkinliğinde bir araya gelecek. Açılışını Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın gerçekleştireceği etkinlik 14 Ekim Cumartesi saat 12:00’de ziyaretçilere açılacak, 15 Ekim Pazar günü saat 17:00’ye kadar devam edecek.

ARPR İletişim organizasyonunda 14 -15 Ekim 2017 tarihlerinde Sanatçılar Parkı - Etiler’de düzenlenecek bu özel etkinlikte doktorlar ve uzmanlarla söyleşiler, anne ve babalara yönelik eğitici paneller, seminer ve atölyeler, çocuk ve bebeklere yönelik eğlenceli yarışmalar, oyunlar ve çeşitli sürprizler yer alacak.

Etkinlik konuşmacıları arasında “Doğada Minik Liderler” başlığıyla Milli Sporcu, Yazar ve AKUT Kurucusu Nasuh Mahruki, “Çocuk Gelişiminde Oyunun Rolü” ile Uzman Pedagog ve Psikoterapist Soner Koşan, “Eyvah İştahsız Minikle Başım Dertte” ile Gurme Bebek’ten Seda Sümer, “Bebeğiniz Uykuyu Çok Sevecek” ile Sinem Gerger Akınal, “Serabral Palsi ve Konuşma Zorluğu” ile Prof. Dr. Resa Aydın, Konuşma Patoloğu Uz. Gayem Köprücü ve Kamuran Keser Çelik, “Sağlıklı Bir Hamilelik Sürecinde Bizi Neler Bekliyor” ile Op. Dr. Remzi Aydın, Dyt Ayşegül Bahar, Dt Esra Olgaç, OM Yoga’dan Beyza Erdinç ve Annebilirse’ den Doula Sibel Esenalp, “Hoş geldin Bebeğim-A’dan Z’ye Bebek Bakımı” ile Uz. Dr. Müjgan Oral ve Annebilirse’ den Sezin Arar yer alacak.

Beşiktaş Belediyesi’nin ilk kez ev sahipliği yapacağı Çiçeği Burnunda Anneler Buluşuyor etkinliğine Huggies, LEGO Duplo, Henkel Colour Catcher, Ülker, Bio-Oil, Zade Vital, Muzipo Kids, Emimi, Miss Bebek, YogaTime, Gurme Bebek gibi kurumlar katılacak.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi için www.annebilirse.com/cicegiburnunda linkini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu