Çifte Kumrular

Yeme İçme Restoran Çifte Kumrular

Mutfak Türü: Fast Food

Adres: Kuruçeşme Mahallesi. Muallaim Naci Caddesi No:1 Kuruçeşme (Kuruçeşme Migros Yanı) Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0 212 358 39 39

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 1, 2012
İstanbul’un tek Gerçek Çeşme Kumrusunu yapan “Çifte Kumrular”, Kuruçeşme’de açıldı!
"Gerçek Çeşme kumrusu" yemek istiyorsanız Çeşme’ye gitmenize gerek yok. İstanbul’da kumrucu olduğunu iddia edenlere inat Çifte Kumrular Cafe-Restaurant ekmeğini Çeşme’den, sucuğunu Tire’den özel olarak getiriyor, her şey orjinal, aslına uygun! Hatta meşhur kumru ustasını bile bilenler, Çeşme’den hatırlayacaktır.

İstanbullular Çifte Kumruları mekan sahibi İzmir’li Halil Deniz’e borçlu. Genç girişimci Bilgisayar Mühendisi olmasına rağmen, mutfağa olan düşkünlüğü sebebiyle Çifte Kumruları açtı. Mekan özellikle Kuruçeşme’de tüm eğlence mekanlarına yakın olması sebebiyle gençlerin uğrak yeri olacağa benziyor. Krize inat en iyi kalite ve lezzeti en uygun fiyata yakalamak için daha iyi bir alternatif yok! Mekânda duvarlar özel Alaçatı taşları ile dekore edilip, eski İzmir resimleri ile süslenerek, Ege havası yaratıldı. İki kapalı kat ve eşsiz boğaz manzaralı teras katından oluşan restoranımız, müşterilerine haftanın 7 günü 24 saat hizmet veriyor.

Bu güzel manzarayı, tüm gün boyunca yaşamak isteyen müşterilerimize, gerçek İzmir kumrusunun yanı sıra özel Ege kahvaltısı, Şefin Salataları, Ev Makarnaları, Sandviç ve Hamburger çeşitleri, Kumpir ve Waffle alternatifleri sunulmaktadır.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu