Çiğdem Odabaşı ile Animasyon Film

Etkinlik Atölye Kurs Çiğdem Odabaşı ile Animasyon Film

Tarihler: 26 Mayıs 2018 Cumartesi ~ 26 Mayıs 2018 Cumartesi 26 Mayıs 2018 16:30

Biletix: Bilet Al

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMay 26, 2018 ~ May 26, 2018

Çiğdem Odabaşı ile Animasyon Film Okuma Atölyesi,Zorlu PSM - Atölye'de sizlerle...

"GEO Koleji’nin katkılarıyla

Öncelikle, neden animasyon? Çocuklar sınırsız, hatları çizilmemiş bir dünyaya sahiptir. Animasyonların esnek, her an her şeyin olabileceği dünyası çocuklara daha cazip gelmektedir. Çocuğun gözünde her şeyin mümkün olduğu bir dünyaya dönüşüvermektedir animasyon dünyası. Bu nedenle atölyede, katılımcının animasyon filmin hikâyesini, karakterlerini, olay örgüsünü ve müziğini gibi birtakım ögelerini de işin içine katarak filmi yeniden yorumlaması, analiz etmesi ve oradaki sembollerden yola çıkarak filmin alt katmanlarında yer alan detayları görebilmesini hedeflemekteyiz.

Animasyon okuma atölyesi ile katılımcı filmi seyreden kişi olmaktan çıkıp daha etken bir konuma geçiyor. Kendi yaşantısıyla da bağ kurabileceği filmdeki kesitlerden yola çıkarak yaratıcı düşünme egzersizleri, oyun ve doğaçlama yaparak farklı animasyonlara ilgilerinin artması amaçlanırken onları da farklı gözle okumayı gerçekleştirebiliyor.

Çocukları, Çiğdem Odabaşı liderliğinde her Cumartesi yürütülen animasyon film okuma atölyelerine ve eğlenceli bir buluşmaya davet ediyoruz."

Atölye 16.30 – 18.00 saatleri arasında gerçekleşmektedir.

*Katılımın beklenenin altında olması durumunda atölye iptal edilebilir.

26 Mayıs 2018 Cumartesi Tangled / Karmakarışık 8-10 yaş

Film Hakkında: Alternatif göndermelerle bezeli bu çizgi filmde, hanedanlığın en çok aranan –ve en etkileyici- eşkıyası Flynn Rider (seslendiren Zachary Levi) bilinmeyen bir zamanda, bilinmeyen bir krallıkta, bilinmeyen bir mekanda ancak gizemli bir kulede saklanırken, o kulede yaşayan güzel ve cesur, 20 metre uzunluğunda altın sarısı saçları olan Rapunzel (seslendiren Mandy Moore) tarafından esir alınır. Masalın farklı bir versiyonunun beyazperde'deki bu yorumunda, yıllardır hapsedildiği kuleden çıkma yolları arayan Flynn’i esir alan meraklı kız, yakışıklı hırsızla bir anlaşma yapacaktır. Bu tuhaf ikili, süper-polis bir atın, aşırı korumacı bir bukalemunun ve sevimsiz bar haydutlarının da olduğu aksiyon dolu bir maceraya yelken açar.

 

 


- Katılımın beklenenin altında olması durumunda atölye iptal edilebilir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu