Cinecity Etiler’den Sevgililere Özel Sınırsız Sinema Keyfi

Cinecity Etiler’den Sevgililere Özel Sınırsız Sinema Keyfi

Sinema Sinema Haberleri Cinecity Etiler’den Sevgililere Özel Sınırsız Sinema Keyfi

Yıl boyunca 100’den fazla filmin vizyona girdiği Deniz Private Cinecity Etiler, 14 Şubat’a özel kampanyasıyla sevgililere sürpriz yapıyor.

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Şubat 6, 2017

İki adedi 240 TL’ye satışa sunulan ayrıcalıklı kart Hillside Movie Club ile sevgililer yıl boyunca sınırsız sinema keyfi yaşayacak.

Kahkahalara boğulurken, gözyaşlarını tutamazken, maceradan maceraya koşarken sevgilisiyle birlikte olmak isteyenler Cinecity’de buluşuyor. Deniz Private Cinecity Etiler’de bir yıl boyunca sınırsız sinema keyfi yaşatan Hillside Movie Club kartı, Sevgililer Günü’ne özel olarak iki adedi 300 TL yerine 240 TL’ye satışa sunuldu.

Gişe rekortmeni filmler beyaz perdeye geliyor
Yıl boyunca 100’den fazla vizyon filmini sinema tutkunları ile buluşturan Cinecity Etiler, 2017’de gişe rekorları kırması beklenen filmlere ev sahipliği yapacak. Hillside Movie Club ile sevgililer; Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Spider Man: Homecoming, Star Wars: The Last Jedi, Kingsman The Golden Circle, gibi merakla beklenen filmlerin tamamını sinemada izlemenin tadını çıkaracak.

Cinecity Etiler bünyesindeki tüm salonlarda bulunan sevgili koltukları da, adeta baş başa film izliyormuş hissi uyandırarak sinema keyfini katlayacak.

Her şeyin bir arada olduğu tek sinema!
Arabanızı rahat bir şekilde park edip hemen içeri girebileceğiniz Cinecity Etiler; bünyesinde bulundurduğu kafe ve restoranların yanı sıra, vale ve vestiyer gibi butik hizmetleriyle de yenilikçi bir sinema deneyimi yaşatıyor.

SevgililerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Portfolyolar öğrenci adaylarının yeteneklerini ve bilgilerini ölçmek için üniversitelerin talep ettiği projelerdir. Peki nasıl portfolyo hazırlanır? www.guzelsanatlarahazirlikkursu.com.tr/
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT