Cinnabon

Mutfak Türü: Pastane, Kafe Türü

Adres: Girne Mah. Irmak Sok. Küçükyalı İş Merkezi B Blok No:3/3 Maltepe İstanbul

Telefon: 0216 489 73 77

Web: http://www.cinnabon.com.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 1, 2012

Cinnabon ® Classic cinnamon roll
Bizi meşhur eden Rulo! Efsanevi Makara Tarçınımızla dolu, taze krem peynir frosting ile kaplı, sıcacık hamur işi.

Minibon ®
Hafif atıştırmalıklar için tasarlanmış bu tarçınlı rulo, Klasik Tarçınlı Rulo`nun küçüğüdür.

Caramel Pecanbon ®
Efsanevi Makara Tarçınımızla dolu, üzeri Pekan cevizi ve lezzetli karamelle kaplı, sıcacık hamur işi..

Cinnabon Stix ®
Hafif atıştırmalıklar için mükemmel olan CinnabonStix, üzerine şeker ve Makara Tarçınımız serpilidir. Krem peynir frosting`e banmak için ideal.

CinnaPacks ™
Pratik paketlerimizden birini seçip müthiş Cinnabon lezzetini eve, ailenize ve arkadaşlarınıza götürün. CinnaPacks; Cinnabon Classics, Minibon, Caramel Pecanbon, ve Combo paketlerinden oluşur.
Cinnabon Classic
4 ya da 6`lı paketlerde bulunur
Minibon
9 ya da 15`li paketlerde bulunur
Caramel Pecanbon
4 ya da 6`lı paketlerde bulunur
Mini Pecanbon
9 ya da 15`li paketlerde bulunur
CinnaPoppers
24 ya da 48`lik paketlerde bulunur
Combo Pack (Klasik ve Pecanbon)
4 ya da 6`lı paketlerde bulunur.

MochaLatta Chill ® & CarameLatta Chill ®
Bu çikolata ve kahve karışımı leziz ve zengin bir tada sahiptir. Ayrıca tatlı karamel ve kahve karışımımızı da deneyin. Bu leziz içeceklerin tadını, buzlu ya da kırık buzlu olarakda çıkarabilirsiniz.

Chillattas ®
Cinnabon bir başka tatlı fikirle daha serinletiyor: Chillattas adı verilen, elde karıştırılan, muhteşem soğuk içecekler. Bu canlandırıcı hafif içecekler birbirinden lezzetli birçok çeşidiyle sunuluyor.Bu yüzden siz de en yakın Cinnabon`a uğrayın ve dolu dolu bir Chilattas ile serinleyin! Ama dikkat edin! Bu Chillattalar o kadar soğuk ki, yeniden ısınmak için bir Cinnabon`a ihtiyaç duyabilirsiniz!

Cinnabon Bites ™
İşte karşınızda Cinnabon Lokmaları! Efsanevi Makara Tarçınımızla dolu, üzeri taze krem peynir frosting ile kaplı sıcacık hamur işi. Cinnabon Klasik Rulolarının, bu lokma büyüklüğündeki çeşitleri firmamızın ünlü, taze, hoş kokulu fırınlanmış ürünlerini ve özel içeceklerini mükemmel şekilde tamamlıyor. Saklaması kolay, taşınabilir kutusunda sunulan Cinnabon Bites, porsiyon başına 5`li paketleriyle vitrinlere bakarken ya da havaalanında koştururken atıştırmak için ideal. Bu yeni ürün, altı lezzetli çeşidiyle, yazın sunulan Cinnabon`un el yapımı soğuk içececeği Chillattas`ı takip ediyor. Tüm Cinnabon noktalarında bulabileceğiniz Cinnabon Lokmaları ve Chillattas dayanılmaz bir birliktelik oluşturuyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu