Çırağan Palace Kempinski’de Kalkan Balığı Lezzetleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çırağan Palace Kempinski’de Kalkan Balığı Lezzetleri

Anadolu’nun dört bir yanından, bin bir çeşit ürünü Saray mutfağı özeniyle harmanlayan, Çırağan Sarayı`nın görkemli atmosferinde hizmet veren Tuğra Restaurant Ocak ayı boyunca konuklarına Karadeniz’de avlanabilen en lezzetli balıklardan biri, “Kalkan” spesiyallerini sunuyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trOcak 1, 2011

01.01.2011

Anadolu’nun dört bir yanından, bin bir çeşit ürünü Saray mutfağı özeniyle harmanlayan, Çırağan Sarayı`nın görkemli atmosferinde hizmet veren Tuğra Restaurant Ocak ayı boyunca konuklarına Karadeniz’de avlanabilen en lezzetli balıklardan biri, “Kalkan” spesiyallerini sunuyor.

Beyaz parlak fileto etiyle balıkseverlerin damak tadında farklı bir yere sahip olan bu nadir balığın en lezzetli zamanı Ocak ayı. Kızartma, buğulama veya ızgarada bambaşka tadlara bürünen Kalkan’ın

Tuğra Restaurant Şefi Uğur Alparslan tarafından yorumlanan lezzetleri arasında; kırmızı soğan, suteresi yaprakları, kalkan yumurtası ve cevizli tartar sos eşliğinde sunulan “Kömürde Izgara Kalkan”, börülce salatası ve kapari mücveri ile sunulan “Yağda Kızarmış Kemikli Kalkan” ve Kars gravyer peyniri, kök sebzeleri ve kus kus eşliğinde “Klasik Çam Fıstıklı Kalkan Buğulama” yer almakta. Bu özel yemekleri tatmak için 0 212 326 46 46’dan restoran rezervasyonu’ndan (7500) yer ayırtabilirsiniz.

Adres: Çırağan Cad. No: 32 Beşiktaş İstanbul
Telefon: 0212 326 46 46
Web: www.kempinski.com

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu