Çırağan Palace Kempinski’de `Saray Aşkı` Yaşamak!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çırağan Palace Kempinski’de `Saray Aşkı` Yaşamak!

Bu yıl Sevgililer Günü’nü “Saraylı Aşıklar” olarak geçirmek isteyenler Çırağan Palace Kempinski’nin muhteşem tekliflerini kaçırmamalı!

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞubat 14, 2011

14.02.2011

Bu yıl Sevgililer Günü’nü “Saraylı Aşıklar” olarak geçirmek isteyenler Çırağan Palace Kempinski’nin muhteşem tekliflerini kaçırmamalı!

Travel + Leisure tarafından 2005’te “Dünyanın En Romantik 50 Mekanından Biri” seçilen Tuğra Restaurant’ın 14 Şubat’a özel 6 çeşitten oluşan Sevgililer Günü2011 menüsü, kalbinizi ısıtacak keman tınıları eşliğinde bir ziyafete dönüşüyor.

Unutulmaya yüz tutmuş Saray lezzetleriyle çağdaş Türk mutfağını kendine özgü tekniklerle birleştiren Tuğra’nın menüsünde birbirinden iddialı yemekler var.

Bıldırcın yumurtası ve havyar eşliğinde sunulan barbunya balığı yahnisi, tarhun-krema sosuyla sunulan safranlı deniz tarağı mantısı ve sebzeli kırmızı biber dolması ve kekik sosuyla birlikte hazırlanan süt danası külbastı seçim yapmakta zorlanacağınız menüden birkaç örnek... Ahududu kreması ve liçi jölesiyle sunulan güllü makaronlar ise romantik komedi filmlerindeki gibi tatlı bir sonu garanti ediyor.

Adres: Çırağan Cad. No: 32 Beşiktaş İstanbul
Telefon: 0212 326 46 46
Web: www.kempinski.com/en/istanbul

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu