Çırağan Sarayı’nın İhtişamı İçinde Doyasıya Bayram Tatili

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çırağan Sarayı’nın İhtişamı İçinde Doyasıya Bayram Tatili

18-26 Ağustos tarihleri arasında lüks odalarda minimum üç gecelik konaklamalardan başlayarak geçerli olan Kurban Bayramı’na özel konaklama deneyimi, şehrin içinde rahatlamak isteyenler için en ideal seçenek olacak.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAğustos 17, 2018

Çırağan Palace Kempinski İstanbul Kurban Bayramı tatiline özel şehrin koşuşturmacasından arınmak ve İstanbul’un keyfine varmak isteyenlere cazip tekliflerle dolu bir konaklama deneyimi hazırladı.

18-26 Ağustos tarihleri arasında lüks odalarda minimum üç gecelik konaklamalardan başlayarak geçerli olan Kurban Bayramı’na özel konaklama deneyimi, şehrin içinde rahatlamak isteyenler için en ideal seçenek olacak. Güne her sabah şehrin en iddialı açık büfe kahvaltısını servis eden Laledan restoranda mükellef bir kahvaltıyla enerjik bir başlangıç yapılırken, sıcak yaz günlerinde Boğaz’ın içinde yüzüyormuş hissi veren “sonsuzluk havuzu” ise manzaraya doyarak ferahlamak isteyenlerin favorisi olacak. Konuklar, bu özel konaklama deneyimi süresince seçecekleri bir akşam, otelin Boğaz’ın tam üzerinde muhteşem konumuyla yer alan mavi ile beyazın ferahlatan uyumuyla yenilenen yazlık mekanı Bosphorus Grill’de, zengin açık büfe balık ve et lezzetlerinin ön plana çıktığı akşam yemeği lezzetleri ile damak ziyafetine çıkacaklar.

Bu Kurban Bayramı’nı ihtişam ve görkemin içinde unutulmaz bir yaz tatiline dönüştürmek isteyenler için Çırağan Palace Kempinski’nin Kurban Bayramı paketi KDV hariç 1,455 Euro’dan başlayan fiyatlarla.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0212 326 45 00

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu