Çocuk Bakışlı İstanbul Bakırköy´de!

Etkinlik Sergi Çocuk Bakışlı İstanbul Bakırköy´de!

Tarihler: 04 Ekim 2010 Pazartesi ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Yer: Bakırköy İspirtohane Kültür Merkezi Ataköy

Adres: Bakırköy, Palmiye Sk, Ataköy 7-8-9-10.kısım, İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 559 61 67

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEki 4, 2010 ~ Ara 31, 2010

Sergi Küçükçekmece`den sonra 01 Ekim 2010 tarihinde Bakırköy İspirtohane Kültür Merkezi Ataköy`de sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

Proje, İstanbul’u çocukların gözüyle ve sanat aracılığıyla anlatıyor. Proje kapsamında, İstanbul’un Küçükçekmece semtinde yaşayan çocuklarla Türkiye’ye komşu ülkelerden gelen çocuklar bir araya gelecek ve kente içinde yaşayanlarla dışarıdan bakanların bakış açılarından çıkan değişik yorumlar sanat aracılığıyla dillendirilecektir.

Proje 10 değişik komşu ülkenin çocuklarını bir araya getirerek sanatsal üretim yapmalarını hedefliyor. Çocukların üretecekleri yapıtlar İstanbul’un dört ayrı semtinin yanı sıra Almanya ve Macaristan’da da sergilenecek.

Bu projenin uygulanmasında bölgede yaşayan insanlar da etkin rol alacak ve üretim sürecine katılacaklar. Çocuklar her alanda olduğu gibi kültür ve sanat alanında da geleceğin arz ve talep edenleri konumunda yer almaktadırlar.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu