Conrad İstanbul, 23 Nisan`da Minik Elleri Raketle Buluşturuyor!

Etkinlik Festival Conrad İstanbul, 23 Nisan`da Minik Elleri Raketle Buluşturuyor!

Tarihler: 23 Nisan 2009 Perşembe ~ 23 Nisan 2009 Perşembe 23 Nisan 2009

Yer: Conrad İstanbul

Adres: Barbaros Bulvarı, Yıldız Beşiktaş Beşiktaş İstanbul

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 23, 2009 ~ Nis 23, 2009
CONRAD İSTANBUL,23 NİSAN’DA MİNİK ELLERİ RAKETLE BULUŞTURUYOR!
Conrad İstanbul, 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda minik elleri son yılların en gözde sporu tenis ile tanıştırıyor. Çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimine büyük katkı sağlayan tenis, ailelerin de ilk tercihi oluyor.

Conrad İstanbul, şehir merkezindeki ilk toprak tenis kortu ile çocukların sağlıklı ve güvenilir bir şekilde tenisle tanışmasını sağlıyor. Tüm dünyada profesyoneller kadar yeni öğrenenlerin de ilk tercihi olan toprak kortlar, sporcunun sağlığı açısından büyük önem taşıyor. Toprak kortlarda dizlere binen vücut ağırlığı en aza iniyor, diğer zeminlerde oluşan minüsküs ve yan bağ zedelenmeleri toprak kort oyuncularında gözlenmiyor.

Conrad İstanbul, 23 Nisan günü Tennis Club’a üye olacak 7-12 yas arası çocuklara üyelik bedeli üzerinden %50 indirim yapacak. Çocukların bu en güzel gününde, onları spor yapmaya ve sağlıklı yaşamaya yönlendiren Conrad İstanbul, 10 derslik paket alana 2 saat dersi de ücretsiz olarak verecek.

Sağlık Kulübü ile İstanbulluların ilk tercih ettiği spor merkezlerinden birini de bünyesinde bulunduran Conrad İstanbul’da, 2’si kapalı 1‘i açık toplam 3 toprak kort bulunuyor.


istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu